Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Badrumsmattor

Med en av våra fluffiga badrumsmattor slipper du kliva på ett kallt badrumsgolv. Mattan bidrar till en varmare känsla, och ger dig garanterat en mer behaglig upplevelse när du kommer ut från duschen.

Med en ny badrumsmatta kan du dessutom få in en snygg färgklick eller varför inte ett vackert motiv, i rummet. Hos oss kan du välja bland flera olika modeller, färger och former.

Mattor av tåligt material

Eftersom badrumsmattor används där det är fuktigt behöver de, till skillnad från andra mattor, tillverkas av fukttåligt material.

Därför är mattor till badrum ofta tillverkade av tåliga syntetmaterial som akryl och polyester eller naturmaterial som bomull. En fördel med detta är att du enklare kan rengöra badrumsmattan i tvättmaskinen, till skillnad från vissa andra material som ibland kan kräva specialbehandling.

Vi erbjuder mattor av 100% återvunnen plast. Eftersom mattorna består av plasten från återvunna PET-flaskor betyder det att det är en hållbar och prisvärd produkt. De är alltså bra både för miljön och för plånboken.

Många badrumsmattor har även en baksida i latex som gör att mattan ligger still och inte halkar omkring på golvet. Du gör alltså badrummet till ett säkrare rum genom att minska risken för halkskador.

En lägre ljudnivå

Idag har våra badrum ofta väggar i exempelvis kakel och marmor. Dessa material gör ofta att ljud både förstärks och ekar. Genom att placera ut badrumsmattor som absorberar ljud, dämpar du effektivt ljudnivån. Med en bra matta som suger åt sig ljud kan du sjunga så högt du vill i duschen – utan att störa grannarna, familjen eller sambon. Om du vill ha ett bekvämare och säkrare badrum med bättre akustik kan en ny badrumsmatta faktiskt göra susen.

Snygg inredning med mattor till badrum

För många av oss är inredning i badrummet ett viktigt ämne. Ett tips är att matcha badrumstextilerna genom att låta handdukar och mattor gå i samma färg. En mjukare matta är otroligt skön att stå på och passar bra att lägga vid sidan av badkaret eller duschen. Det ger garanterat en härligare upplevelse på morgonen när du gör dig i ordning.

Badrumsmatta på metervara

Vi på Kilands mattor säljer även badrumsmattor på metervara. Det innebär att du kan få din matta i exakt det format som passar dig. Svårare än så behöver det inte vara att köpa en matta precis som du vill ha den.

Familjeföretag i 3:e generationen

Vi på Kilands mattor har haft en vision sedan starten 1971 om att leverera den bästa köpupplevelsen i en av Nordens största mattbutiker. Oavsett om du köper din matta fysiskt i vår butik, eller online. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bra mattor, till bra priser. Vi vill att du ska kunna känna att du får det bästa erbjudandet när du handlar av oss.

Välkommen till Kilands mattor!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel