Abisko natural light brown - handvävd ullmatta

Produkten har utgått och kan tyvärr ej beställas.

Klicka för andra rum
Endast %1 kvar
SKU
105160

Produktinformation

Ibland vill man ha en matta som säger lite mer. I mattan Abisko har vi skapat en matta inspirerad av nationalparken med samma namn. Abisko är en handvävd matta i ull av fin kvalitet, och mattan har ett läckert mönster som bildas genom kombinationen av slät väv och längre skuren lugg. Med sina toppar och dalar, och kortsidor som avslutas med grova fransar för Abisko tankarna till Lapplandsfjällen som nationalparken Abisko är en del av. Här är Abisko i färgen natural light brown.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 105160
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 15 mm
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel