Kundtjänst: 036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt: 79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr

Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Badrumsmattor

Badrumsmattor gör det lite varmare på det ofta kalla badrumsgolvet. Sen är de ju snygga också. Här hittar du badrumsmattor i många olika storlekar, färger och stilar.

Badrumsmattorna tillverkas oftast i syntetmaterial och går vanligtvis att tvätta i maskin. I dag är det vanligt att man lägger klinker i sitt badrum, och badrummen är ofta ganska stora. Detta gör att badrumsmattan fyller flera funktioner. Den gör ljudnivån behaglig genom att den dämpar ljud och tar bort eko och den är varm att sätta fötterna på. En snygg badrumsmatta livar dessutom upp intrycket och ger en ombonad känsla i badrummet.

Pris

 

 

Storlek
Tjocklek
Bredd (Metervara)
Färg

Bästsäljare

Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Ny!

  Blocks grå - badrumsmatta

  Blocks grå - badrumsmatta

  En mjuk och skön badrumsmatta att ställa fötterna på. Här ser du Blocks i färgen grå, i rutat mönster.

  Fotograferad i storlek 65 x 120 cm.

  Från 595 kr
 2. Ny!

  Blocks blå - badrumsmatta

  Blocks blå - badrumsmatta

  En mjuk och skön badrumsmatta att ställa fötterna på. Här ser du Blocks i färgen blå, i rutat mönster.

  Fotograferad i storlek 65 x 120 cm.

  Från 595 kr
 3. Ny!

  Blocks beige - badrumsmatta

  Blocks beige - badrumsmatta

  En mjuk och skön badrumsmatta att ställa fötterna på. Här ser du Blocks i färgen beige, i rutat mönster.

  Fotograferad i storlek 65 x 120 cm.

  Från 595 kr
 1. Ribb vit - badrumsmatta

  Ribb vit - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen vit.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  Från 349 kr
 2. Ribb turkos - badrumsmatta

  Ribb turkos - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen turkos.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 3. Ribb svart - badrumsmatta

  Ribb svart - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen svart.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  Från 349 kr
 1. Ribb röd - badrumsmatta

  Ribb röd - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen röd.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 2. Ribb orange - badrumsmatta

  Ribb orange - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen orange.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 3. Ribb navy - badrumsmatta

  Ribb navy - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen navy.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 1. Ribb natur - badrumsmatta

  Ribb natur - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen natur.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 2. Ribb kakao - badrumsmatta

  Ribb kakao - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i den bruna färgen kakao.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 3. Ribb grafit - badrumsmatta

  Ribb grafit - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i färgen grafit.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 1. Ribb djuplila - badrumsmatta

  Ribb djuplila - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i den lila färgen djuplila.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 2. Ribb cyclamen - badrumsmatta

  Ribb cyclamen - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i den cerise färgen cyclamen.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 3. Ribb cappucino - badrumsmatta

  Ribb cappucino - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i den beige färgen cappucino.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 1. Ribb äpple - badrumsmatta

  Ribb äpple - badrumsmatta

  En badrumsmatta i bomull med ränder som bildar en fin struktur över mattan. Ribb är en matta som kan användas på många platser i hemmet och inte bara i badrummet, utan funkar bra i så väl hallen som i sovrummet. Här ser du Ribb i den gröna färgen äpple.

  Fotograferad i storleken 60 x 90 cm

  349 kr
 2. Caresse ivory - badrumsmatta

  Caresse ivory - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen beige.
  649 kr
 3. Caresse brun - badrumsmatta

  Caresse brun - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen brun.
  649 kr
 1. Caresse antracit - badrumsmatta

  Caresse antracit - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen antracit.
  649 kr
 2. Rope enfärgad grafit

  Rope enfärgad grafit

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad grafit.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 3. Rope enfärgad navy

  Rope enfärgad navy

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad navy.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 1. Rope enfärgad svart

  Rope enfärgad svart

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad svart.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 2. Pascal blå - badrumsmatta

  Pascal blå - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen blå.
  229 kr
 3. Pascal cerise - badrumsmatta

  Pascal cerise - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen cerise.
  229 kr
 1. Pascal grå - badrumsmatta

  Pascal grå - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen grå.
  229 kr
 2. Pascal lime - badrumsmatta

  Pascal lime - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen lime.
  229 kr
 3. Pascal natur - badrumsmatta

  Pascal natur - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen natur.
  229 kr
 1. Pascal navy - badrumsmatta

  Pascal navy - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen navy, en djup mörkblå färgvariant.
  229 kr
 2. Pascal turkos - badrumsmatta

  Pascal turkos - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen turkos.
  229 kr
 3. Neon star turkos - badrumsmatta

  Neon star turkos - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen turkos.
  229 kr
Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4