Kundtjänst: 036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt: 79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr

Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Badrumsmattor

Badrumsmattor gör det lite varmare på det ofta kalla badrumsgolvet. Sen är de ju snygga också. Här hittar du badrumsmattor i många olika storlekar, färger och stilar.

Badrumsmattorna tillverkas oftast i syntetmaterial och går vanligtvis att tvätta i maskin. I dag är det vanligt att man lägger klinker i sitt badrum, och badrummen är ofta ganska stora. Detta gör att badrumsmattan fyller flera funktioner. Den gör ljudnivån behaglig genom att den dämpar ljud och tar bort eko och den är varm att sätta fötterna på. En snygg badrumsmatta livar dessutom upp intrycket och ger en ombonad känsla i badrummet.

Pris

 

 

Storlek
Tjocklek
Bredd (Metervara)
Färg

Bästsäljare

Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Caresse ivory - badrumsmatta

  Caresse ivory - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen beige.
  649 kr
 2. Caresse brun - badrumsmatta

  Caresse brun - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen brun.
  649 kr
 3. Caresse antracit - badrumsmatta

  Caresse antracit - badrumsmatta
  En mjukare badrumsmatta än denna är svår att hitta. Caresse är en amerikansk badrumsmatta i hög kvalitet med en ovansida i microfiber av polyester och med en tjock skumgummibaksida som ger en mjuk och behaglig känsla när man står på den. Baksidan i gummi gör också att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du mattan i färgen antracit.
  649 kr
 1. Rope enfärgad grafit

  Rope enfärgad grafit

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad grafit.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 2. Rope enfärgad navy

  Rope enfärgad navy

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad navy.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 3. Rope enfärgad svart

  Rope enfärgad svart

  En matta från svenska Etol Design som består av flätade bomullsrep. Mattan kan användas på flera platser i ditt hem, exempelvis i badrummet, hallen eller i entrén. Här ser du mattan i färgen enfärgad svart.

  Fotograferad i storleken 50 x 80 cm

  210 kr
 1. Balett vit - badrumsmatta

  Balett vit - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen vit.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 2. Balett svart - badrumsmatta

  Balett svart - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen svart.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 3. Balett röd - badrumsmatta

  Balett röd - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen röd.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 1. Balett plommon - badrumsmatta

  Balett plommon - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen plommon.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 2. Balett grå - badrumsmatta

  Balett grå - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen grå.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 3. Balett blå - badrumsmatta

  Balett blå - badrumsmatta

  En enfärgad badrumsmatta som har en blandning av en tjockare och en tunnare tråd i garnet där den tunnare tråden är lite glansig, vilket ger mattan ett fint skimmer. Här ser du Balett i färgen blå.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 445 kr
 1. Pascal blå - badrumsmatta

  Pascal blå - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen blå.
  229 kr
 2. Pascal cerise - badrumsmatta

  Pascal cerise - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen cerise.
  229 kr
 3. Pascal grå - badrumsmatta

  Pascal grå - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen grå.
  229 kr
 1. Pascal lime - badrumsmatta

  Pascal lime - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen lime.
  229 kr
 2. Pascal natur - badrumsmatta

  Pascal natur - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen natur.
  229 kr
 3. Pascal navy - badrumsmatta

  Pascal navy - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen navy, en djup mörkblå färgvariant.
  229 kr
 1. Pascal turkos - badrumsmatta

  Pascal turkos - badrumsmatta
  Pascal är en badrumsmatta med ett mönster av vita oregelbundna linjer mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Pascal i färgen turkos.
  229 kr
 2. Neon star turkos - badrumsmatta

  Neon star turkos - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen turkos.
  229 kr
 3. Neon star navy - badrumsmatta

  Neon star navy - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen marinblå.
  229 kr
 1. Neon star lime - badrumsmatta

  Neon star lime - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen lime.
  229 kr
 2. Neon star cerise - badrumsmatta

  Neon star cerise - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen cerise.
  229 kr
 3. Neon star blå - badrumsmatta

  Neon star blå - badrumsmatta
  Neon Star är en badrumsmatta med motiv av en centrerad vit stjärna mot en härligt klarfärgad botten. Mattan är gummerad på undersidan så att den ligger still på golvet. Här ser du Neon star i färgen blå.
  229 kr
 1. Confetti turkos - badrumsmatta

  Confetti turkos - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i färgen turkos.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
 2. Confetti röd - badrumsmatta

  Confetti röd - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i färgen röd.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
 3. Confetti snövit - badrumsmatta

  Confetti snövit - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i färgen snövit.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
 1. Confetti grå - badrumsmatta

  Confetti grå - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i färgen grå.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
 2. Confetti blå - badrumsmatta

  Confetti blå - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i färgen blå.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
 3. Confetti beige - badrumsmatta

  Confetti beige - badrumsmatta

  Confetti är en enfärgad badrumsmatta med halkfri gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Den något längre luggen gör att mattan är mjuk och skön att sätta fötterna på. Här ser du Confetti i en varm beige färg.

  Fotograferad i storlek 60 x 100 cm.

  Från 535 kr
Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4