Kundtjänst:
036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt:
79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr
Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Barnrum

Här hittar du massvis med fina mattor till barnrum. I vårt stora sortiment väljer du mellan många olika prisklasser, material och typer av barnmattor. Med en låg fraktkostnad får du snabbt och enkelt hem din matta till barnrummet.

Pris

 

 

Storlek
Tjocklek
Bredd (Metervara)
Färg

Bästsäljare

Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ny!

  Ajax röd

  Street softmulti
  Street är en behaglig matta med jordnära färger. Mattan är maskinvävd i ett syntetmaterial och med dess korta lugg är den lätt att hålla ren. Street passar bra som färgklick under soffbordet eller i sovrummet, men även i hallen eller vardagsrummet.

  Fotograferad i storlek 135 x 190 cm.

  Från 1 595 kr
 2. Ny!

  Siluett multi

  Siluett multi
  Siluett är en färgsprakande maskinvävd matta för den som vågar. Mönstret är uppbyggt av färgade fält som får tankarna att gå åt det skotskrutiga. Färgerna är rika pasteller från ljust till mörkt. Mattan är luddfri och antistatbehandlad. Här ser du Siluett i färgen multi.

  Fotograferad i storlek 140 x 200 cm.

  Från 1 290 kr
 3. Ny!

  Estrad offwhite

  Estrad offwhite
  Estrad är en maskinvävd matta som sätter färg på rummet. Mönstret består av multifärgade medaljonger på beige botten. Mattan är tillverkad av 100% polyolefin och behandlad för att klara tuffa tag. Den är antistatbehandlad och klarar av solstrålar bättre än många av konkurrenterna. Här ser du Estrad i färgen offwhite.

  Fotograferad i storlek 140 x 200 cm.

  Från 1 290 kr
 1. Ny!
  Se priset!

  Boden cremevit - ryamatta

  Boden cremevit - ryamatta

  En mjuk och skön ryamatta till ett väldigt bra pris. Mattan är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från, och är även helt luddfri. Här ser du Boden i färgen cremevit.

  Fotograferad i storleken 140 x 200 cm

  890 kr
 2. Ny!
  Se priset!

  Boden grön - ryamatta

  Boden grön - ryamatta

  En mjuk och skön ryamatta till ett väldigt bra pris. Mattan är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från, och är även helt luddfri. Här ser du Boden i färgen grön.

  Fotograferad i storleken 140 x 200 cm

  890 kr
 3. Ny!

  Key vit

  Key vit
  Key är en maskinvävd wiltonmatta med romantiska mönster. Nycklar, rosor och fjärilar i beiga och rosa toner passar i köket, vardagsrummet, sovrummet och i barnrummet. Key är en tät matta av hög kvalitet som är skön att sätta ner fötterna på.

  Fotograferad i storlek 135 x 190 cm.

  1 450 kr
 1. Ny!
  Se priset!

  Boden silver - ryamatta

  Boden silver - ryamatta

  En mjuk och skön ryamatta till ett väldigt bra pris. Mattan är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från, och är även helt luddfri. Här ser du Boden i färgen silver.

  Fotograferad i storleken 140 x 200 cm

  890 kr
 2. Ny!
  Se priset!

  Boden beige - ryamatta

  Boden beige - ryamatta

  En mjuk och skön ryamatta till ett väldigt bra pris. Mattan är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från, och är även helt luddfri. Här ser du Boden i färgen beige.

  Fotograferad i storleken 140 x 200 cm

  890 kr
 3. Ny!

  Esprit Energize vit - barnmatta

  Esprit Energize vit - barnmatta
  En maskinvävd barnmatta från Esprit med små fina rymdfigurer i blått och rött på en ljus botten. En mjuk matta i syntet som är 100% luddfri och lätt att dammsuga och ta bort fläckar från. Här ser du mattan Energize i färgen vit.
  845 kr
 1. Ny!

  Esprit Energize blå - barnmatta

  Esprit Energize blå - barnmatta
  En maskinvävd barnmatta från Esprit med små fina rymdfigurer i blått, rött och vitt på en ljusblå botten. En mjuk matta i syntet som är 100% luddfri och lätt att dammsuga och ta bort fläckar från. Här ser du mattan Energize i färgen blå.
  845 kr
 2. Ny!

  Hollywood blå 82 - heltäckningsmatta

  Hollywood blå 82 - heltäckningsmatta
  Hollywood är en prisvärd heltäckningsmatta som är tillverkad i ett mjukt och skönt syntetmaterial. Mattan är helt luddfri och är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från. Mattan finns i flera olika färger, här ser du mattan i färgen blå.
  159 kr/kvm
 3. Ny!

  Hollywood lime 15 - heltäckningsmatta

  Hollywood lime 41 - heltäckningsmatta
  Hollywood är en prisvärd heltäckningsmatta som är tillverkad i ett mjukt och skönt syntetmaterial. Mattan är helt luddfri och är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från. Mattan finns i flera olika färger, här ser du mattan i färgen lime.
  159 kr/kvm
 1. Ny!

  Hollywood röd 15 - heltäckningsmatta

  Hollywood röd 15 - heltäckningsmatta
  Hollywood är en prisvärd heltäckningsmatta som är tillverkad i ett mjukt och skönt syntetmaterial. Mattan är helt luddfri och är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från. Mattan finns i flera olika färger, här ser du mattan i färgen röd.
  159 kr/kvm
 2. Ny!

  Hollywood svart 78 - heltäckningsmatta

  Hollywood svart 78 - heltäckningsmatta
  Hollywood är en prisvärd heltäckningsmatta som är tillverkad i ett mjukt och skönt syntetmaterial. Mattan är helt luddfri och är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från. Mattan finns i flera olika färger, här ser du mattan i färgen svart.
  159 kr/kvm
 3. Ny!

  Hollywood beige - heltäckningsmatta

  Hollywood gråbeige 92 - heltäckningsmatta
  Hollywood är en prisvärd heltäckningsmatta som är tillverkad i ett mjukt och skönt syntetmaterial. Mattan är helt luddfri och är lätt att dammsuga och ta bort eventuella fläckar från. Mattan finns i flera olika färger, här ser du mattan i färgen beige.
  159 kr/kvm
 1. FC Barcelona team - barnmatta

  FC Barcelona team - barnmatta
  Här har du den enda rätta mattan om du är ett stort fan av fotbollslaget FC Barcelona. På mattan har man samlat autografer och nummer från några av de mest kända spelarna i FC Barcelona, så som Messi, Puyol, Neymar och Xavi. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på ditt golv.
  495 kr
 2. FC Barcelona Xavi - barnmatta

  FC Barcelona Xavi - barnmatta
  Här har du den enda rätta mattan om du är ett stort fan av fotbollslaget FC Barcelona och spelaren Xavi med nummer sex på ryggtavlan. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på ditt golv.
  495 kr
 3. FC Barcelona messi - barnmatta

  FC Barcelona Messi - barnmatta
  Här har du den enda rätta mattan om du är ett stort fan av fotbollslaget FC Barcelona och spelaren Messi med nummer tio på ryggtavlan. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på ditt golv.
  495 kr
 1. FC Barcelona Neymar - barnmatta

  FC Barcelona Neymar - barnmatta
  Här har du den enda rätta mattan om du är ett stort fan av fotbollslaget FC Barcelona och spelaren Neymar med nummer elva på ryggtavlan. Mattan har en gummibaksida som gör att den ligger still på ditt golv.
  495 kr
 2. Apa svart - barnmatta

  Apa svart - barnmatta

  En rund barnmatta med motivet av en apa från designföretaget Mairo. Mattan är tillverkad i ull och har en tjock och härlig kvalitet. Här ser du mattan i färgen svart.

  Storlek: Rund 90 cm.

  629 kr
 3. Elefant blå - barnmatta

  Elefant blå - barnmatta

  En rund barnmatta med elefantmotiv från designföretaget Mairo. Mattan är tillverkad i ull och har en tjock och härlig kvalitet. Design av Elisabeth Dunker. Här ser du mattan i färgen blå.

  Storlek: Rund 90 cm.

  890 kr
 1. Elefant rosa - barnmatta

  Elefant rosa - barnmatta

  En rund barnmatta med elefantmotiv från designföretaget Mairo. Mattan är tillverkad i ull och har en tjock och härlig kvalitet. Design av Elisabeth Dunker. Här ser du mattan i färgen rosa.

  Storlek: Rund 90 cm.

  890 kr
 2. Tiny polis grön - barnmatta

  Tiny polis grön - barnmatta
  En barnmatta i fin kvalitet från det svenska varumärket Kateha. Mattan är handgjord i ull med ett motiv av en polis på grön botten och är designad av formgivaren Karin Mannerstål. En mjuk och skön matta som passar perfekt i barnrummet, både som inredning och för att leka på.
  2 970 kr
 3. Tiny prins blå - barnmatta

  Tiny prins blå - barnmatta
  En barnmatta i fin kvalitet från det svenska varumärket Kateha. Mattan är handgjord i ull med ett motiv av en prins på blå botten och är designad av formgivaren Karin Mannerstål. En mjuk och skön matta som passar perfekt i barnrummet, både som inredning och för att leka på.
  2 970 kr
 1. Tiny prinsessa rosa - barnmatta

  Tiny prinsessa rosa - barnmatta
  En barnmatta i fin kvalitet från det svenska varumärket Kateha. Mattan är handgjord i ull med ett motiv av en prinsessa på rosa botten och är designad av formgivaren Karin Mannerstål. En mjuk och skön matta som passar perfekt i barnrummet, både som inredning och för att leka på.
  2 970 kr
 2. Tiny prinsessa röd - barnmatta

  Tiny prinsessa röd - barnmatta
  En barnmatta i fin kvalitet från det svenska varumärket Kateha. Mattan är handgjord i ull med ett motiv av en prinsessa på röd botten och är designad av formgivaren Karin Mannerstål. En mjuk och skön matta som passar perfekt i barnrummet, både som inredning och för att leka på.
  2 970 kr
 3. Pirat blå - barnmatta

  Tiny pirat blå - barnmatta
  En barnmatta i fin kvalitet från det svenska varumärket Kateha. Mattan är handgjord i ull med ett motiv av en pirat på blå botten och är designad av formgivaren Karin Mannerstål. En mjuk och skön matta som passar perfekt i barnrummet, både som inredning och för att leka på.
  2 970 kr
 1. Earth - barnmatta

  Earth - barnmatta
  En barnmatta från varumärket Kateha som är handgjord i ull med ett motiv av planeten jorden. Mattan är designad av formgivaren Karin Mannerstål och ingår i serien "Learn" och är speciellt framtagen för att inspirera till lärande. Att mattan även har en väldigt fin design gör ju inte saken sämre.
  1 675 kr
 2. Football grön - barnmatta

  Football grön - barnmatta
  En barnmatta som är handgjord i ull med ett motiv av en fotbollsplan i en härlig grön färg. Mattan är designad av den välkända formgivaren Karin Mannerstål.
  2 970 kr
 3. Forza - barnmatta

  Forza - barnmatta

  En barnmatta med formen av en fotbollsplan i en härlig grön färg. Lätt att dammsuga och helt luddfri.

  Fotograferad i storleken 120 x 180 cm.

  Från 790 kr
Placering Namn Pris Färg Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5