Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 89 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Kids Concept

Ge de minsta ett mjukt underlag att öva sig att krypa på och en bra landningsbana när de större barnen kommer rusande i full fart. Här hittar du fina handgjorda mattor från svenska Kids Concept. Med sina utsökta mönster, färger och kvalitet har de snabbt blivit omtyckta för barnrum. Fina och sköna naturmaterial som bomull och ull mjukar upp för att skapa ett avslappnat intryck. Tanken bakom deras formgivning och materialval är ett ge barnens livliga fantasi en välkommen plats i varje hem.

Kids Concept utvecklar varje matta och dess mönster med ett eget uttryck. Konceptet bygger på helhetslösningar och serier där hela kollektioner matchar. Det underlättar för dig när du inreder ditt hem, särskilt om du har flera barn som har egna rum. Ge barnrummet ett rejält lyft i en handvändning!

Fantasifull matta från Kids Concept livar upp

Fantasifulla mattor livar upp, bjuder in och får vem som helst att känna sig som hemma. Kids Concept tar sin målgrupp på allvar, därför skapar formgivarna inredningen i nära samarbete med barn. På så sätt kan de smås önskemål, tankar och drömmar ta stor plats. Med en blandning av diskreta nyanser, livfulla mönster och lekfulla motiv på hela färgskalan finns något för varje tycke och smak.

Tål att lekas på

Mattorna från Kids Concept är slitstarka och tål att lekas på. Fläckar är enkla att bli av med, använd diskmedel och en fuktad frottéhandduk. Beställ barnmattor för att fullända inredningen med vackert och lekfullt formspråk! Med oss får du öppet köp i 90 dagar och gratis returfrakt. Dessutom levererar vi snabbare än kvickt.