Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 79 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Brita Sweden

Satsa på praktiska, snygga och nyskapande mattor med botten i hantverkstradition! Brita Sweden är ett svenskt designföretag som formger mattor av plast i härliga mönster och färger. Den tidlösa designen och de varierade nyanserna gör dem till en fröjd för ögat. Hos oss på Kilands mattor hittar du hela deras kollektion som vävs enligt gammal vävteknik i Sverige. Det spelar ingen roll om du föredrar minimalistisk inredning eller bohemisk design med inspiration från förr. De här mattorna får varje rum att kännas hemtrevligt och ombonat. Bara din fantasi sätter gränser för möjligheterna som de många variationerna och det smarta materialet öppnar upp för.

Mattor av plast

De mjuka plastmattorna kan tvättas i tvättmaskinen på 30 grader. I och med att de är mycket enkla att rengöra och håller för stora påfrestningar är mattorna utmärka att använda i barnrum, kök, hall och till och med på verandan för att välkomna dig till ett piggt och avkopplande hem. Blir du trött på mattan är det bara att vända på den.

Ett svenskt familjeföretag

Familjeföretaget Brita Sweden har byggt sin verksamhet på att designa och tillverka inredning av hög kvalitet. De brinner för stilig och tidlös formgivning med lekfulla kombinationer. Något som utmärker samtliga kreationer är en omisskännlig touch av traditionellt skandinavisk form. För att skapa sina hållbara mattor samarbetar Brita Sweden med noga utvalda leverantörer, vars produktion präglas av hållbarhet och högkvalitativa material. Märket har försäljning i stora delar av Europa, Australien, Japan, Sydkorea och USA. Klicka hem din hemtrevliga matta från Brita Sweden hos oss! Vi bjuder på 90 dagars öppet köp, gratis returfrakt och utomordentlig kundservice!

Visa filter Dölj filter

Filter

70 cm - 200 cm

100 cm - 350 cm

2 produkt(er)

2 produkt(er)

Rutnät  Lista 

2 produkt(er)

2 produkt(er)

Rutnät  Lista