Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 89 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Björnol

Björnol är ett av Sveriges äldsta väverier som tillverkar plastmattor. Verksamheten startade redan under 1950-talet. Än idag sker produktionen på väveriet utanför Falköping. Varje exemplar håller högsta kvalitet gällande hållbarhet, funktion och utseende. Björnols mattor har moderna mönster och färger som passar för 2000-talets hem och miljöer. De är gjorda av polyestervarp och PVC. Båda materialen tillverkas i Sverige i Gislaved, med hårda miljökrav. Självklart innehåller plasterna inga skadliga eller förbjudna ämnen.

Bra materialval

Björnol levererar inte bara snygga mattor utan lokalt hantverkskunnande också. De påpekar själva att mattorna håller allra längst om de tas omhand på rätt sätt. Dammsug dem regelbundet med planmunstycke och häng till vädring någon gång om året. Ett alternativ är att tvätta mattorna i tvättmaskinen på 30 grader. För att de ska slitas jämt är det bra att vrida på dem då och då.

Vändbara plastmattor ger variation

Hos oss hittar du mängder av mönster i sköna färger. Här finns en variant som passar just dig och ditt hem. Din arbetsplats med för den delen. Blir du trött på ena sidan av mattan går det helt enkelt att vända på den. På så sätt kan du njuta av motsatta färgställningar och ge rummet en ny känsla. En matta gör så mycket, ta chansen att välja ett vackert alternativ som kräver minimalt underhåll. Beställ från oss och få 90 dagars öppet köp, snabba leveranser och gratis retur! Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till vår fantastiska kundtjänst.