Stora mattor

Stora mattor blir allt mer populärt. I takt med att våra boenden blir större och med mer och mer öppna planlösningar upptäcker många fördelarna med stora mattor. Med en stor matta så dämpar du ljud och får bort eko och jobbig efterklang från ljud som annars kan vara mycket irriterande. En tillräckligt stor matta gör också att du ramar in din möbelgrupp på ett snyggt och praktiskt sätt.

Många fördelar med en stor matta

Ska du ha mattan under ett matsalsbord rekommenderar vi att man har tillräckligt mycket matta runt om bordet så att stolarna kan dras ut utan att stolen behöver hamna på golvet. Detta gör att man slipper fastna med stolsbenet i mattkanten. Ska du ha mattan till exempelvis en soffgrupp är det snyggt att låta mattan gå in under soffan en bit och låta mattan sticka ut utanför soffan något på varje sida. Eller varför inte välja en så stor matta så att du kan placera hela soffgruppen uppe på mattan, vilket ger ett mycket elegant intryck.

Detta är några av alla fördelar med att välja stora mattor. Botanisera runt i vårt stora utbud till låga priser. De mattor vi samlar här finns i storlekar så som 240 x 340 cm, 250 x 350 cm, 300 x 400 cm och även upp till 400 x 500 cm. Vi hjälper dig mer än gärna i ditt val av matta, så tveka inte att kontakta oss.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel