Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

info@kilandsmattor.se

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri måndag - fredag: 10.00-17.00
( lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt 79 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar

Renskinn

Ge hemmet en vacker och nordisk inredningstouch genom att inreda med äkta renskinn. Renskinnsmattor är otroligt vackra och passar i allas hem oavsett om du har en klassisk och ombonad inredningsstil eller en stilren och modern inredning. Du kan både placera ett renskinn på golvet men även över sängen eller till och med hänga på väggen. En del gillar även att dekorera en kista eller en bänk med ett vackert renskinn. Våra renskinnsmattor är från Sverige och håller hög kvalitet. Dock är renskinn väldigt mjuka och fina och ska helst inte placeras där de nöts alldeles för mycket.

En äkta renskinnsmatta – en vacker dekoration

Hos oss kan du utan problem hitta en vacker renskinnsmatta som passar ditt hem perfekt. Eftersom skinnen är äkta finns det inget som är det andra identiskt. På bilderna ser du exempel på våra renskinn, dock kan färger och mönster i skinnet variera en del från produkt till produkt.

Vårda ditt renskinn

Ett äkta renskinn förgyller hemmets inredning och ger det en inbjudande atmosfär. Förutom att en renskinnsmatta passar perfekt på vintern är det även vackert att inreda med året om. Skulle din renskinnsmatta bli smutsig gäller det att varsamt borsta eller tvätta bort smutsen.

Det finns inga produkter som matchar urvalet