Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 79 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

3 produkt(er)

3 produkt(er)

Entrématta Kangos grå innanför glasdörrar

Konsten att välja rätt dörr- och entrématta

Visst vore det skönt att få in så lite smuts och grus som möjligt i hemmet eller på arbetsplatsen? Ett sätt att minska detta är att placera en väl fungerande dörr- eller entrématta utanför, men också innanför dörren. Det finns ett stort utbud av dörr- och entrémattor i olika material, färg och form, men också som fyller olika funktion. Vilken matta du väljer att placera utanför dörren, påverkas därför av flera aspekter. Här följer några tips på vad du ska tänka på när du ska välja dörrmatta till ditt hem eller din arbetsplats.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Utvalda Av Erika Kiland

Kerala jutematta i uterumBotanisera bland mattor till uterummet, altanen och balkongen

När solen om våren kommer tillbaka efter en lång vinter vill många av oss  vara ute mer, och när hösten närmar sig vill många förlänga sommaren så gott det går. Ett sätt att göra detta till verklighet är att skapa en miljö utomhus där vi trivs och vill vara. Att inreda ditt uterum, din altan eller din balkong på ett trevligt och ombonat sätt gör att du också kommer att vilja spendera mer tid där. Både på egen hand och tillsammans med familj och vänner. Här följer några tips och idéer till vad du kan tänka på när du ska välja matta till ditt uterum eller uteplats. Vi hjälper dig att botanisera bland våra mattor till uterum.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Utvalda Av Erika Kiland

Heltäckningsmatta Tendresse i sovrum i källare

Inspiration till att inreda din källare med mattor

Källare är för många associerat med kalla, fuktiga och mindre trevliga utrymmen. Ett utrymme för skräp och förvaring av alla prylar som man samlat på sig genom åren. Men så behöver det inte vara. Men hur ska du då tänka när det gäller inredning i källaren? Här ska vi försöka ge dig inspiration till hur du med relativt små medel kan förändra din källare till ett utrymme där du mer än gärna spenderar tid. Att inreda din källare med rätt typ av mattor kan vara ett första steg i förändringen.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Utvalda Av Erika Kiland

3 produkt(er)

3 produkt(er)