Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 89 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

3 produkt(er)

3 produkt(er)

Plastmatta Folke från designern Lina JohanssonPlastmattan - snygg, slitstark och funktionell 

Är du på jakt efter en ny matta till köket men har svårt att bestämma dig? Då kan vårt sortiment av svenskvävda plastmattor vara något för dig. Det finns många fördelar med att välja en plastmatta, oavsett om det är till köket, tvättstugan eller hallen. Förutom att passa i en rad olika miljöer är plastmattan hållbar och slitstark, vilket gör den väl värd att investera i. Materialet gör att mattan är lätt att hålla ren eftersom den både kan dammsugas och spolas av. Därför är det särskilt tacksamt att använda plastmattor under köksbordet eller köksbänken.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Utvalda Av content kiland

Entrématta Kangos grå innanför glasdörrar

Konsten att välja rätt dörr- och entrématta

Visst vore det skönt att få in så lite smuts och grus som möjligt i hemmet eller på arbetsplatsen? Ett sätt att minska detta är att placera en väl fungerande dörr- eller entrématta utanför, men också innanför dörren. Det finns ett stort utbud av dörr- och entrémattor i olika material, färg och form, men också som fyller olika funktion. Vilken matta du väljer att placera utanför dörren, påverkas därför av flera aspekter. Här följer några tips på vad du ska tänka på när du ska välja dörrmatta till ditt hem eller din arbetsplats.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Utvalda Av Erika Kiland

Kerala jutematta i uterumBotanisera bland mattor till uterummet, altanen och balkongen

När solen om våren kommer tillbaka efter en lång vinter vill många av oss  vara ute mer, och när hösten närmar sig vill många förlänga sommaren så gott det går. Ett sätt att göra detta till verklighet är att skapa en miljö utomhus där vi trivs och vill vara. Att inreda ditt uterum, din altan eller din balkong på ett trevligt och ombonat sätt gör att du också kommer att vilja spendera mer tid där. Både på egen hand och tillsammans med familj och vänner. Här följer några tips och idéer till vad du kan tänka på när du ska välja matta till ditt uterum eller uteplats. Vi hjälper dig att botanisera bland våra mattor till uterum.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Utvalda Av Erika Kiland

3 produkt(er)

3 produkt(er)