Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Kundtjänst & produktrådgivning 020 10 44 40.

Vill du komma i kontakt med vår företagsavdelning ring: 020 10 44 41

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 95 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

10 produkt(er)

10 produkt(er)

Så inreder du med fårskinn!

2 jun 2021 08:50:04

Fårskinn

Så inreder du med fårskinn! 

Visst är det mysigt med fårskinn! Känslan i ditt hem kommer att förändras genom att få in fårskinnsfällar i din inredning. Och vem vill inte få en mer inbjudande och mysig känsla i sitt hem? 
Det finns ett stort utbud att välja mellan när det kommer till fårskinn. De varierar i form och nyans, och de finns i mängder av variationer av färger, tjocklekar och storlekar för att du ska hitta ett skinn som passar i ditt hem. Här kan du läsa om idéer och tips för att inreda med fårskinn och vad du kan tänka på när du ska köpa dem. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Inredning Av Kristina Gustafsson

merino ullmattaSå rustar du för vintern - med mysiga mattor och accessoarer!

När vintern närmar sig med stormsteg är vi många som börjar förbereda hemmet för mörka, mysiga kvällar med tända ljus och varma drycker! Under vinterhalvåret spenderar vi skandinaver mycket mer tid inomhus i våra hem och då vill vi naturligtvis också förnya vår inredning! Men vilka mattor passar egentligen årstiden bäst? Och hur får man till den där riktiga myskänslan? Utifrån materialegenskaper och mattypers lämplighet för allt vad vintern innebär har vi sammanställt en liten vägvisare. En hjälp i hur du rustar upp hemmet inför vintern med mattor och annat som höjer mysfaktorn!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Inredning Av Angelica Politis

Jutematta keralaJutematta eller sisalmatta - vad är skillnaden?

Vem drömmer inte om att få till den där härliga, naturnära känslan hemma? Jute och sisal är två underbara naturmaterial som enkelt förverkligar drömmen! Även om materialen ser lika ut och delar många bra egenskaper, skiljer de sig också åt, mer än man kanske kan tro. För att hitta rätt matta är det därför bra att känna till vad som faktiskt är skillnaden mellan en jutematta och en sisalmatta.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Sortiment Utvalda Av Angelica Politis

Feel syntetmattaSyntetmattor - vad är det egentligen?

Olika typer av syntetmaterial är idag vanligt förekommande material att tillverka mattor i. Maskinvävda mattor, klassiska wiltonmattor och maskintuftade mattor är några exempel på modeller som ofta tillverkas i syntet. Genom att välja det syntetmaterial som har rätt egenskaper kan man enkelt anpassa mattan till miljön den ska ligga i. Med syntetmaterial går det dessutom att få till alla möjliga färger, former och funktioner. Därför är det lätt att hitta precis det man söker bland syntetmattorna!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Sortiment Av Angelica Politis

Sarek UllmattaUllmattor och allt du velat veta om dem!

Ullmattor är bland det bästa man kan ha i sitt hem tycker vi! En matta i ull är både skön att gå på och fin att titta på samtidigt som den är slitstark och smutsavvisande. Den fungerar som matta till vardagsrummet, hallen, barnrummet eller köket och passar i princip alla rum där emellan. En ullmatta klarar det mesta. 

Många väljer idag en ullmatta och trenden bara växer, vilket inte är så konstigt när man vet dess fördelar!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Sortiment Av Erika Kiland

Kaffefläck på matta - så får du bort den

Kaffefläckar på matta - så får du bort dem!

Kaffe är ett måste för många av oss, men kaffefläckar är någonting som vi gärna är utan. Med tanke på hur många koppar kaffe som dricks varje dag, är det nästan konstigt att det inte är mer ofta som oturen är framme och att kaffekoppen spills ut. Men hur gör du för att få bort en kaffefläck på mattan? Här ger vi dig några tips och råd.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Erika Kiland

Våren närmar sig

27 feb 2014 11:06:53

Våren närmar sig

Nu blir det ljusare för varje dag som går och våren börjar så sakteliga ge sina första livstecken. När våren kommer är det äntligen tid för att förbereda för allt som har våren och sommaren till.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin Kiland

Tid för uterummet!

28 mar 2013 09:50:11

Matta till uterum

Tid för uterummet!

Även om vintern varit lång, och kanske segare än vanligt, så kommer nu våren med stora steg. Så nu är det hög tid att inreda och se över våra altaner, balkonger och uterum.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
2 kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin Kiland

Arga snickaren

Arga snickaren + Kilands mattor = sant

Vi har inlett ett samarbete med det omåttligt populära programmet Arga snickaren, vilket innebär att vi levererar alla mattor till husen som Arga snickaren och hans gäng är och arbetar i. Just nu är den nya säsongen i full gång och tre avsnitt har reda visats. Har du mot förmodan missat programmen kan du spana in dom på Kanal 5 Play.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin Kiland

Höstnytt!

22 okt 2012 17:34:50

Höstnytt!

Hösten är här på allvar. Höst innebär massa nya snygga härliga mattor. I år ligger fokus på färg. Länge har trenden varit att man inrett mycket med svart och vitt, men nu gör färgerna åter intåg i våra hem. Bland våra nya mattor hittar man både ritkigt färgstarka varianter men också många mattor som går i sobra naturnära färger.  Här nedan kan du se ett axplock av alla nyheter som...

Klicka här för att läsa hela och kommentera
kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin Kiland

10 produkt(er)

10 produkt(er)