Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Kundtjänst & produktrådgivning 020 10 44 40.

Vill du komma i kontakt med vår företagsavdelning ring: 020 10 44 41

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 95 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Fårskinn

Så inreder du med fårskinn! 

Visst är det mysigt med fårskinn! Känslan i ditt hem kommer att förändras genom att få in fårskinnsfällar i din inredning. Och vem vill inte få en mer inbjudande och mysig känsla i sitt hem? 
Det finns ett stort utbud att välja mellan när det kommer till fårskinn. De varierar i form och nyans, och de finns i mängder av variationer av färger, tjocklekar och storlekar för att du ska hitta ett skinn som passar i ditt hem. Här kan du läsa om idéer och tips för att inreda med fårskinn och vad du kan tänka på när du ska köpa dem. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin AllmäntInredning Av Kristina

merino ullmattaSå rustar du för vintern - med mysiga mattor och accessoarer!

När vintern närmar sig med stormsteg är vi många som börjar förbereda hemmet för mörka, mysiga kvällar med tända ljus och varma drycker! Under vinterhalvåret spenderar vi skandinaver mycket mer tid inomhus i våra hem och då vill vi naturligtvis också förnya vår inredning! Men vilka mattor passar egentligen årstiden bäst? Och hur får man till den där riktiga myskänslan? Utifrån materialegenskaper och mattypers lämplighet för allt vad vintern innebär har vi sammanställt en liten vägvisare. En hjälp i hur du rustar upp hemmet inför vintern med mattor och annat som höjer mysfaktorn!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin AllmäntInredning Av Angelica

Jutematta keralaJutematta eller sisalmatta - vad är skillnaden?

Vem drömmer inte om att få till den där härliga, naturnära känslan hemma? Jute och sisal är två underbara naturmaterial som enkelt förverkligar drömmen! Även om materialen ser lika ut och delar många bra egenskaper, skiljer de sig också åt, mer än man kanske kan tro. För att hitta rätt matta är det därför bra att känna till vad som faktiskt är skillnaden mellan en jutematta och en sisalmatta.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin AllmäntSortiment Av Angelica

Feel syntetmattaSyntetmattor - vad är det egentligen?

Olika typer av syntetmaterial är idag vanligt förekommande material att tillverka mattor i. Maskinvävda mattor, klassiska wiltonmattor och maskintuftade mattor är några exempel på modeller som ofta tillverkas i syntet. Genom att välja det syntetmaterial som har rätt egenskaper kan man enkelt anpassa mattan till miljön den ska ligga i. Med syntetmaterial går det dessutom att få till alla möjliga färger, former och funktioner. Därför är det lätt att hitta precis det man söker bland syntetmattorna!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin AllmäntSortiment Av Angelica

Sarek UllmattaUllmattor och allt du velat veta om dem!

Ullmattor är bland det bästa man kan ha i sitt hem tycker vi! En matta i ull är både skön att gå på och fin att titta på samtidigt som den är slitstark och smutsavvisande. Den fungerar som matta till vardagsrummet, hallen, barnrummet eller köket och passar i princip alla rum där emellan. En ullmatta klarar det mesta. 

Många väljer idag en ullmatta och trenden bara växer, vilket inte är så konstigt när man vet dess fördelar!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin AllmäntSortiment Av Erika

Plastmatta Folke från designern Lina JohanssonPlastmattan - snygg, slitstark och funktionell 

Är du på jakt efter en ny matta till köket men har svårt att bestämma dig? Då kan vårt sortiment av svenskvävda plastmattor vara något för dig. Det finns många fördelar med att välja en plastmatta, oavsett om det är till köket, tvättstugan eller hallen. Förutom att passa i en rad olika miljöer är plastmattan hållbar och slitstark, vilket gör den väl värd att investera i. Materialet gör att mattan är lätt att hålla ren eftersom den både kan dammsugas och spolas av. Därför är det särskilt tacksamt att använda plastmattor under köksbordet eller köksbänken.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av content

Entrématta Kangos grå innanför glasdörrar

Konsten att välja rätt dörr- och entrématta

Visst vore det skönt att få in så lite smuts och grus som möjligt i hemmet eller på arbetsplatsen? Ett sätt att minska detta är att placera en väl fungerande dörr- eller entrématta utanför, men också innanför dörren. Det finns ett stort utbud av dörr- och entrémattor i olika material, färg och form, men också som fyller olika funktion. Vilken matta du väljer att placera utanför dörren, påverkas därför av flera aspekter. Här följer några tips på vad du ska tänka på när du ska välja dörrmatta till ditt hem eller din arbetsplats.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Erika

Kerala jutematta i uterumBotanisera bland mattor till uterummet, altanen och balkongen

När solen om våren kommer tillbaka efter en lång vinter vill många av oss  vara ute mer, och när hösten närmar sig vill många förlänga sommaren så gott det går. Ett sätt att göra detta till verklighet är att skapa en miljö utomhus där vi trivs och vill vara. Att inreda ditt uterum, din altan eller din balkong på ett trevligt och ombonat sätt gör att du också kommer att vilja spendera mer tid där. Både på egen hand och tillsammans med familj och vänner. Här följer några tips och idéer till vad du kan tänka på när du ska välja matta till ditt uterum eller uteplats. Vi hjälper dig att botanisera bland våra mattor till uterum.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Deco plastmatta - hitta en kvadratisk matta hos oss

Kvadratiska mattor - mycket är möjligt

Kvadratiska mattor, finns det? I valet av ny matta är storleken en aspekt som väger tungt. Det är viktigt att mattan får plats och att den täcker den golvyta som vi önskar att den ska täcka. Mattor finns i många olika storlekar, men formatet är vanligtvis rektangulärt. Runda mattor finns det relativt mycket av i dag och även andra format kan förekomma, men rektangulära mattor är det absolut vanligaste. Men om man vill ha en kvadratisk matta, vad finns det då att välja på?

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Erika

Mattan Gjall från Fabula.

Ljuddämpande mattor - dessa bör du välja

Många upplever att de lever i en hektisk tillvaro, och behovet av att hitta platser där man finner lugn och ro har nog aldrig varit större. Var vi finner lugn och ro är personligt, men många är överens om att de besöker den platsen alldeles för sällan. Därför är det viktigt att vi gör det vi kan för att de miljöer där vi vistas dagligen, exempelvis hemmet och arbetsplatsen, ska bli så trivsamma, lugna och rogivande som möjligt. Att inreda med mattor är ett sätt skapa en rofylld, varm och ombonad miljö, samtidigt som mattorna hjälper till att dämpa ljud. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Stor matta under sängen

Matta under sängen - tips och råd

Ett sätt att göra sovrummet extra mysigt och ombonat är att placera en matta under sängen. Och det får gärna vara en stor matta. Ju större matta, desto mer textil tillför du rummet, vilket i sin tur är det som gör rummet mer ombonat. I det här blogginlägget vill vi ge dig tips och inspiration till hur du ska tänka om du funderar på att lägga en matta under sängen. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Kaffefläck på matta - så får du bort den

Kaffefläckar på matta - så får du bort dem!

Kaffe är ett måste för många av oss, men kaffefläckar är någonting som vi gärna är utan. Med tanke på hur många koppar kaffe som dricks varje dag, är det nästan konstigt att det inte är mer ofta som oturen är framme och att kaffekoppen spills ut. Men hur gör du för att få bort en kaffefläck på mattan? Här ger vi dig några tips och råd.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Erika

Copenhagen bomullsmatta från Classic Collection

Matta för vardagsrum - inspiration

Vardagsrummet är ett rum i hemmet där många av oss spenderar mycket tid. Där umgås vi, äter, tittar på tv och kopplar av. Eftersom vi spenderar mycket tid i vardagsrummet, vill vi gärna att det ska vara ett rum som är fint och känns ombonat och hemtrevligt. Här vill vi ge dig inspiration till hur du kan inreda med mattor i ditt vardagsrum. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Heltäckningsmatta Tendresse i sovrum i källare

Inspiration till att inreda din källare med mattor

Källare är för många associerat med kalla, fuktiga och mindre trevliga utrymmen. Ett utrymme för skräp och förvaring av alla prylar som man samlat på sig genom åren. Men så behöver det inte vara. Men hur ska du då tänka när det gäller inredning i källaren? Här ska vi försöka ge dig inspiration till hur du med relativt små medel kan förändra din källare till ett utrymme där du mer än gärna spenderar tid. Att inreda din källare med rätt typ av mattor kan vara ett första steg i förändringen.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Sarek beige vid en grå soffa

Välj matta till din grå soffa

En grå soffa är nog en av de vanligaste möblerna i nordiska hem i dag. Många väljer en grå soffa med tanke på och förhoppning om att det då ska vara enkelt att kombinera med annan inredning och att man är fri i valet av färger i andra möbler och material i rummet. Men den valfrihet en grå soffa ger, kan också skapa bekymmer för många. Hur ska du tänka när du ska välja matta till en grå soffa? Vilken matta passar egentligen bäst till en grå soffa?

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Handvävd ullmatta med gåsöga

Mattor med gåsöga - ett klassiskt och tidlöst mönster

Ett av de mönster som ständigt återkommer i mattor och textilier är mönstret gåsöga. Det är ett gammalt mönster som funnits med i den svenska mönstertraditionen länge och är ett av de mest omtyckta och välkända mönstren. Vid en första anblick kan gåsögamönstret upplevas enkelt, men mönstret innehar också ett djup och en komplexitet som framträder ju mer man studerar det.  

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Erika

Den handvävda ullmattan Nature

Förgyll julen med en ny matta

Inför julens festligheter är vi många som pyntar hemmet från golv till tak och ser till att ha det lite extra fint där hemma. Ett sätt att med relativt små medel göra en förändring är att lägga in en ny matta. Det är ett snabbt och smidigt sätt att faktiskt förändra ett helt rum! Här kommer några tips på hur du enkelt kan förgylla den analkande julen med en ny matta.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Erika

Ullmattor från Classic Collection

Vårinspiration 

Våren börjar så sakta göra sig påmind. April har blandat sol och 20 grader med både regn och snö men nu är Maj äntligen här! Vårens mattor har kommit in till oss på Kilands mattor och här tänkte vi presentera lite av vad som är nytt i vår.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Ullmattor

Mattor i naturmaterial

Mattor i naturmaterial blir allt mer populärt, och utbudet är stort. För att underlätta för dig som är ute efter en matta i naturmaterial har vi här skrivit ihop en liten guide till olika mattor i olika naturmaterial.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

House doctor mattor

Nyhetsuppdatering

Vårt sortiment utökas hela tiden med nya fina mattor och denna våren har inte varit något undantag på den fronten. Så här kommer en liten kort uppdatering.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Våren närmar sig

Nu blir det ljusare för varje dag som går och våren börjar så sakteliga ge sina första livstecken. När våren kommer är det äntligen tid för att förbereda för allt som har våren och sommaren till.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin

Svenska lammskinn

Förnya inomhus i höstmörkret

Hösten går framåt med stormsteg och snart är vintern här. Under den kalla årstiden håller vi oss gärna mer inomhus än annars, och då kan det behövas förnyelse där hemma. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Erika

Heltäckningsmattor av återvunnet material

Heltäckningsmattor av återvunnet material

I vårt sortiment av heltäckningsmattor har vi nu fått i en serie heltäckningsmattor som är tillverkade av 100 procent återvunnet material. Garnet i heltäckningsmattorna är nämligen framställt av återvunna PET-flaskor. Visst är det fantastiskt vad man kan göra av återvunnet material!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Matta till uterum

Tid för uterummet!

Även om vintern varit lång, och kanske segare än vanligt, så kommer nu våren med stora steg. Så nu är det hög tid att inreda och se över våra altaner, balkonger och uterum.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
2 Kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin

Vintagemattor

Ny sändning från Turkiet

I flera omgångar har vi fått hem sändningar från Turkiet med vackra orientaliska patchworkmattor, och nu i veckan så fick vi ytterligare en sändning.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Stora mattor

Stora mattor och udda storlekar

Mattor i färdiga storlekar följer ett visst antal storlekar som kan börja från exempelvis 50 x 80 cm upp till 240 x 340 cm, i vissa fall ända upp till 300 x 400 cm.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Arga snickaren

Arga snickaren + Kilands mattor = sant

Vi har inlett ett samarbete med det omåttligt populära programmet Arga snickaren, vilket innebär att vi levererar alla mattor till husen som Arga snickaren och hans gäng är och arbetar i. Just nu är den nya säsongen i full gång och tre avsnitt har reda visats. Har du mot förmodan missat programmen kan du spana in dom på Kanal 5 Play.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 Kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin

Höstnytt!

Hösten är här på allvar. Höst innebär massa nya snygga härliga mattor. I år ligger fokus på färg. Länge har trenden varit att man inrett mycket med svart och vitt, men nu gör färgerna åter intåg i våra hem. Bland våra nya mattor hittar man både ritkigt färgstarka varianter men också många mattor som går i sobra naturnära färger.  Här nedan kan du se ett axplock av alla nyheter som...

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Allmänt Av Martin

Somriga mattor!

På fredag är det midsommar och då måste man ändå få säga att sommaren är här, trots 14 grader och regn. Sommaren hör ledighet, bad och avkopplande till. Vad som också hör till sommaren är såklart sommriga mattor.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Heltäckningsmatta i trapp och källare

Heltäckningsmatta i källare, på betong, i trappa? 

Många upptäcker fördelarna med heltäckningsmattor och väljer att lägga in en mjuk och skön heltäckande matta i några eller något av rummen i sitt hem. När man har bestämt sig för eller funderar på att lägga in heltäckningsmatta uppstår det ofta en hel del frågor.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
7 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Dörrmatta - Apps

Julklappstips för kalla golv

Nu stundar snart julen och förberedelserna är redan igång för fullt på många håll. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta julklappar till nära och kära. Därför kommer här lite handfasta tips från oss på Kilands mattor. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
2 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Heltäckningsmattor

Det ska vara heltäckande i höst!

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat ferbrilt med att få upp alla nya fräscha, härliga och snygga heltäckningsmattor som vi nu har i vårt sortiment. I dag så har vi äntligen fått upp (nästan) alla nya mattor till beskådning i webbutiken!

 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Varumärken

Fler sätt att hitta rätt matta

Nu börjar vi smyglansera en del nya sätt för dig som kund att på ett enklare sätt hitta just den mattan du är ute efter. Detta gör vi bland annat genom att kategorisiersa upp alla våra mattor efter rum. Exempleivs mattor till barnrum och mattor till vardagsrum. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Barnmattor från Esprit Kids Collection

Höstnytt i butiken

Nu rör vi oss sakta men säkert från stränder och sommarstugor för att  kura in oss i våra hem under hösten. Vad passar då inte bättre med en ny härlig matta att sätta fötterna på? Hösten är verklign inredningens tid. Nu trillar det in nya mattor varje vecka i butiken och på webbadelningen råder det förbril aktivitet för att hinna fotografera och lägga upp alla nyheter.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Certifierad E-handel

Kilandsmattor.se blir Certifierad E-handel

Som i ett steg att hela tiden utveckla vår webbutik och att göra köpupplevelsen bättre och bättre för våra kunder har vi nu blivit Cterifierad E-handel. Certifieringen utfärdas av Rådet för e-handelscertifirering i Sverige.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Webbutiken Av Martin

Vårnyheter!

Butiken har fyllts på rejält med med vårnyheter dom senaste veckorna. Och även fast det inte känns som vår när det är 8 grader och regn utanför fönstret så kanske dessa härliga mattor som vi plockat ut bland alla nyheter piggar upp. Håll tillgodo! 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Plastmattor från Interiören Home

Nya plastmattor från Interiören Home

Vi har fått in lite nya härliga plastmattor från Interiören Home, som nu också dykt upp här i webbutiken. Spana in! (Den till vänster heter Horisont, och den till höger heter POPdot)

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Wiltonmattor

Ett gäng nya wiltonmattor och trevlig helg

Det har ganska länge varit lite skralt under vår kategori med maskinvävda wiltonmattor här i webbutiken. Men nu har vi fått fotat ett gäng och slängt upp dom här i webbutiken.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Heltäckningsmattor

Nya heltäckningsmattor uppe i butiken

Vi har fått in lite nya heltäckningsmattor i butiken som du nu även kan se en del av här i vår webbutik. Vad sägs om heltäckningsmattan Napoli i en silvergrå snygg färg här ovan. Inte alls dum va?

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Lagret

Pall efter pall

Som vi skrev i vårt senaste blogginlägg så kommer det in allt mer och mer nyheter i butiken. Och nyheterna har inte slutat strömma in än. Det kan därför se ut så här på lagret ganska ofta. Men mattorna på pallarna kommer illa kvickt in i butiken, och det gör ju att vi både får en välfylld butik (och webbutik) och att vi själva håller oss varma i kläderna. 

 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Butiken Av Martin

Höstnyheter

Höstnyheterna trillar in 

Hösten i en mattbutik innebär fullt ös. Nyheterna bokstavligen väller in i vår butik och snart kommer vi även skicka ut vår katalog.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Plastmattan Expo

Över 100 plastmattor i webbutiken

Den senaste tiden har vi jobbat med att få upp alla våra plastmattor här i webbutiken. Och nu börjar vi så smått få upp nästan alla från vårt sortiment. I dagsläget ligger det nu uppe över 100 plastmattor i olika färger och mönster. Inte illa tycker vi. Vad tycker du?

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Mattor från Linie Design

Linie Design är ett danskt företag som gör väldigt fina mattor. Idag har vi lagt upp röllakansmattan Bologna som är en handvävd matta i ull och lin, från just Linie Design.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Minimalistiskt med färg

I senaste numret av Sköna Hem kan man beskåda den här fantastiskt läckra lägenheten i Vasastan i Stockholm. Lägenheten är en vindsvåning, vilket ger en massa härliga vinklar och vrår, men som också gör att man får tänk ett varv till för att lösa inredning och planlösning på ett bra sätt. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Martin

Inredningsinspiration

Inredningsforum, inredningscommunity och inredningsinspiration

Tycker du, precis som vi, om inredning? Här har vi satt ihop en lista med en massa goa länkar till inredningsfoum, inredningscommunity och andra sajter med inspiration, tips och idéer för ditt hem!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
1 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Martin

HorredsmattanHorredsmattan

Plastmattor från Horredsmattan

Horredsmattan är ett svenskt företag med långa anor. På 60-talet när plastmattan hade en av sina största guldåldrar producerade Horredsmattan plastmattor i kopiösa mängder.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Nya mattor i webbutiken

Nya mattor i webbutiken

Idag har det kommit upp lite nytt i webbutiken på avdelningarna runda mattor, dörrmattor och plastmattor. Härliga tillskott tycker vi!

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Lammskinn

Ny kategori: Lammskinn 

Lammskinn är ett härligt inslag i inredningen tycker vi. Därför tyckte vi att dom även skulle få plats här i vår webbutik. I dagsläget har vi inte möjlighet att fota varje enskild skinn utan har till en början lagt upp exempelbilder på dom skinn vi har.

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin

Trendenser

8 inredningsbloggar och designbloggar du bör följa

Vi på Jörgens Matthus tycker om inredning. För att hänga med i svängarna eller för att få en dos inspiration är inredningsbloggar kanon. Vi har satt ihop en lista med 8 av våra favoriter. 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Inredning Av Martin

Massa plastmattor i webbutiken

Plastmattor i massor

Plastmattor har verkligen fått en renässans dom senaste åren. Inte minst märks det i vår butik och här i webbutiken. Nu ligger det uppe 83 st plasmattor i webbutiken, och fler är på väg upp! 

Klicka här för att läsa hela och kommentera
0 Kommentarer | Skrivet i kategorin Sortiment Av Martin