Kundtjänst: 036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt: 79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr

Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Uterum

Här hittar du ett stort sortiment av mattor till uterum i olika varianter och färger. Handla online eller i vår stora butik i Jönköping. Vi har alltid snabba leveranser och bra priser. Köp din uterumsmatta redan idag! Ring eller maila oss gärna om du har några frågor.

Pris

 

 

Storlek
Tjocklek
Kan limmas vikt i trapp
Bredd (Metervara)
Färg
Placering Namn Pris Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 1. Ny!

  Nattugglor - dörrmatta

  Nattugglor - dörrmatta
  Nattugglor är en dörrmatta som är tillverkad av hela 95% återvunnet material. Mönstret föreställer ugglor som vakar över den sovande skogen..
  289 kr
 2. Ny!

  Zebra - dörrmatta

  Zebra - dörrmatta
  Zebra är en dörrmatta med mycket mönster och färg. En matta med en zebra i centrum för den som vågar.
  289 kr
 3. Ny!

  Owlie - dörrmatta

  Owlie - dörrmatta
  Owlie är en dörrmatta med mönster där en uggla har huvudrollen. En färgsprakande matta för den som vågar.
  289 kr
 1. Havanna svart - hampamatta

  Havanna svart - hampamatta
  Havanna är en handvävd hampamatta med stor rustik känsla. Mattan är vävd av tvinnad hampa till en grov struktur på ett sådant vis att den ser flätad ut. Hampa är ett naturmaterial som kan användas till mycket, bland annat kläder, rep, säckar och som här, mattor. Här ser du Havanna i färgen svart.

  Fotograferad i strolek 170 x 240 cm.

  Från 790 kr
 2. Havanna natur - hampamatta

  Havanna natur - hampamatta
  Havanna är en handvävd hampamatta med stor rustik känsla. Mattan är vävd av tvinnad hampa till en grov struktur på ett sådant vis att den ser flätad ut. Hampa är ett naturmaterial som kan användas till mycket, bland annat kläder, rep, säckar och som här, mattor. Här ser du Havanna i färgen natur.

  Fotograferad i strolek 170 x 240 cm.

  Från 790 kr
 3. Havanna brun - hampamatta

  Havanna brun - hampamatta
  Havanna är en handvävd hampamatta med stor rustik känsla. Mattan är vävd av tvinnad hampa till en grov struktur på ett sådant vis att den ser flätad ut. Hampa är ett naturmaterial som kan användas till mycket, bland annat kläder, rep, säckar och som här, mattor. Här ser du Havanna i färgen brun.

  Fotograferad i strolek 170 x 240 cm.

  Från 790 kr
 1. Lotus vit/svart

  Lotus vit/svart

  Lotus är en rutmönstrad matta som går i beiga och svarta toner.

  Fotograferad i storlek 133 x 190 cm.

  Från 445 kr
 2. Sisal classic sand - sisalmatta

  Sisal classic sand - sisalmatta
  Sisal classic är en robust matta med bandkant. Sisal är ett urgammalt naturmaterial framställt av agaveplantan som upptäcktes och spreds från sydamerika. Sisal är en av de kraftigaste naturfiber som finns och betydligt grövre än t.ex. jute. Här ser du Sisal classic i färgen sand.

  Fotograferad i strolek 160 x 230 cm.

  Från 3 750 kr
 3. Sisal classic mörkbeige - sisalmatta

  Sisal classic mörkbeige - sisalmatta
  Sisal classic är en robust matta med bandkant. Sisal är ett urgammalt naturmaterial framställt av agaveplantan som upptäcktes och spreds från sydamerika. Sisal är en av de kraftigaste naturfiber som finns och betydligt grövre än t.ex. jute. Här ser du Sisal classic i färgen mörkbiege.

  Fotograferad i strolek 160 x 230 cm.

  Från 3 750 kr
 1. Stoke grå

  Stoke grå

  Stoke är en slätvävd matta med mycket karaktär. Mönstret består av fält som är randiga olika riktning. Mattan är anpassad för både inomhus- och utomhusbruk och är därför en tålig matta som är lätt att hålla ren. Stoke passar i hallen, under soffbordet och under matbordet både inne och ute.

  Fotograferad i storel 140 x 200 cm.

  Från 1 065 kr
 2. Bermuda beige - heltäckningsmatta

  Bermuda beige - heltäckningsmatta
  En heltäckningsmatta tillverkad i syntet men som påminner mycket om en sisalmatta. Mattan är uv-beständig och tål vatten vilket gör att den kan ligga både på inglasade altaner och öppna balkonger. Men detta är en matta som passar lika bra inomhus. Varför inte som en lös kantad matta till matplatsen eller som heltäckning i sovrummet? Möjligheterna är många. Här ser du Bermuda i färgen beige.
  295 kr/kvm
 3. Melli Mello - dörrmatta

  Melli Mello - dörrmatta
  Melli Mello är en dörrmatta tillverkad av hela 95% återvunnet material. Mönstret är inspirerat av den populära kitschiga inredningsstilen.
  289 kr
 1. Castle svart rektangel - dörrmatta 60 x 90 cm

  Castle svart rektangel - dörrmatta 60 x 90 cm

  Castle rektangel är en rejäl dörrmatta tillverkad helt i gummi med ett vackert snirkligt mönster.

  249 kr
 2. Diamond silver

  Diamond silver

  Diamond är en slätvävd matta med ett mönster som påminner om diamantens former. Diamond är tillverkad i syntetmaterial och den släta väven gör att mattan är enkel att dammsuga och hålla ren. Diamond är en matta som passar utmärkt att använda utomhus och i uterum då den tål vatten och är behandlad för att tåla extra mycket solljus. Här ser du Diamond i färgen silver.

  Fotograferad i storlek 140 x 200 cm.

  Från 795 kr
 3. Diamond svart

  Diamond svart

  Diamond är en slätvävd matta med ett mönster som påminner om diamantens former. Diamond är tillverkad i syntetmaterial och den släta väven gör att mattan är enkel att dammsuga och hålla ren. Diamond är en matta som passar utmärkt att använda utomhus och i uterum då den tål vatten och är behandlad för att tåla extra mycket solljus. Här ser du Diamond i färgen svart.

  Fotograferad i storlek 140 x 200 cm.

  Från 795 kr
 1. Bermuda silver - heltäckningsmatta

  Bermuda silver - heltäckningsmatta
  En heltäckningsmatta tillverkad i syntet men som påminner mycket om en sisalmatta. Mattan är uv-beständig och tål vatten vilket gör att den kan ligga både på inglasade altaner och öppna balkonger. Men detta är en matta som passar lika bra inomhus. Varför inte som en lös kantad matta till matplatsen eller som heltäckning i sovrummet? Möjligheterna är många. Här ser du Bermuda i färgen silver.
  295 kr/kvm
 2. Bermuda antracit - heltäckningsmatta

  Bermuda antracit - heltäckningsmatta
  En heltäckningsmatta tillverkad i syntet men som påminner mycket om en sisalmatta. Mattan är uv-beständig och tål vatten vilket gör att den kan ligga både på inglasade altaner och öppna balkonger. Men detta är en matta som passar lika bra inomhus. Varför inte som en lös kantad matta till matplatsen eller som heltäckning i sovrummet? Möjligheterna är många. Här ser du Bermuda i färgen antracit.
  295 kr/kvm
 3. Nice grå - Indoor/Outdoor

  Nice grå - Indoor/Outdoor
  Nice är en enfärgad flatvävd matta med mycket karaktär. Den är behandlad för att klara av att läggas utomhus i både regn och solsken. Mattan har ett finrutigt mönster som bidrar till djup och en rustik känsla. Här ser du Nice i färgen grå.

  Fotograferad i storlek 80 x 200 cm.

  Från 405 kr
 1. Nice brun - Indoor/Outdoor

  Nice brun - Indoor/Outdoor
  Nice är en enfärgad flatvävd matta med mycket karaktär. Den är behandlad för att klara av att läggas utomhus i både regn och solsken. Mattan har ett finrutigt mönster som bidrar till djup och en rustik känsla. Här ser du Nice i färgen brun.

  Fotograferad i storlek 80 x 200 cm.

  Från 405 kr
 2. Nice beige - Indoor/Outdoor

  Nice beige - Indoor/Outdoor
  Nice är en enfärgad flatvävd matta med mycket karaktär. Den är behandlad för att klara av att läggas utomhus i både regn och solsken. Mattan har ett finrutigt mönster som bidrar till djup och en rustik känsla. Här ser du Nice i färgen beige.

  Fotograferad i storlek 80 x 200 cm.

  Från 405 kr
 3. Shake grå

  Shake grå

  En stilren matta i ett syntetmaterial som nästintill upplevs och känns som ett naturmaterial. Mattan är UV-behandlad och tål vatten och kan på så sätt ligga både inomhus och utomhus. En matta som passar perfekt till exempelvis altanen, vardagsrummet eller uteplatsen.

  Fotograferad i storleken 140 x 200 cm.

  Från 795 kr
 1. Bahamas grön - konstgräs

  Bahamas grön - konstgräs

  Bahamas är en läcker matta som ser ut som riktigt gräs. Tack vare att den är UV-behandlad passar den utmärkt på balkonger, altaner och uteplatser då den tål både starkt solljus och vatten. Mattan kan även läggas på andra platser där en känsla av gräsmatta önskas.

  Från 299 kr/kvm
 2. Corfu grön - altan- och balkongmatta

  Corfu grön - konstgräs

  Corfu är en härlig klassisk konstgräsmatta. Mattan fungerar utmärkt att lägga på balkonger och altaner då den tål vatten och är UV-behandlad så att den tål starkt solljus. Men mattan kan även fylla andra funktionsområden, till exempel som mässmatta med mera.

  199 kr/kvm
 3. Madeira grön - altan- och balkongmatta

  Madeira grön - altan- och balkongmatta
  Madeira är en altan- och balkongmatta som tål både regn och fukt och kan ligga i utrymmen med eller utan tak. Gumminubbarna på undersidan gör att luft kan cirkulera och fukt torka upp. Madiera finns i tre olika färger. Mattan tål ca 2500 soltimmar utan att blekas. Här ser du den i färgen grön.
  Från 98 kr/kvm
 1. Madeira ljusgrå - altan- och balkongmatta

  Madeira ljusgrå - altan- och balkongmatta
  Madeira är en altan- och balkongmatta som tål både regn och fukt och kan ligga i utrymmen med eller utan tak. Gumminubbarna på undersidan gör att luft kan cirkulera och fukt torka upp. Madiera finns i tre olika färger. Mattan tål ca 2500 soltimmar utan att blekas. Här ser du den i färgen ljusgrå.
  Från 98 kr/kvm
 2. Madeira mörkgrå - altan- och balkongmatta

  Madeira mörkgrå - altan- och balkongmatta
  Madeira är en altan- och balkongmatta som tål både regn och fukt och kan ligga i utrymmen med eller utan tak. Gumminubbarna på undersidan gör att luft kan cirkulera och fukt torka upp. Madiera finns i tre olika färger. Mattan tål ca 2500 soltimmar utan att blekas. Här ser du den i färgen mörkgrå.
  Från 98 kr/kvm
 3. Easton grå

  Easton grå

  Easton är en slävävd matta med ett patchworkinspirerat mönster av mindre rektangulära mönstrade delar vilka tillsammans skapar en läcker och vacker matta. Passar perfekt under matbordet eller till soffgruppen. Easton är dessutom anpassad för utomhusbruk vilket gör att den även är lämplig att använda på altanen eller balkongen.

  Fotograferad i storel 135 x 190 cm.

  Från 945 kr
 1. Easton beige

  Easton beige

  Easton är en slävävd matta med ett patchworkinspirerat mönster av mindre rektangulära mönstrade delar vilka tillsammans skapar en läcker och vacker matta. Passar perfekt under matbordet eller till soffgruppen. Easton är dessutom anpassad för utomhusbruk vilket gör att den även är lämplig att använda på altanen eller balkongen.

  Fotograferad i storel 135 x 190 cm.

  Från 945 kr
 2. Easton antracit

  Easton antracit

  Easton är en slävävd matta med ett patchworkinspirerat mönster av mindre rektangulära mönstrade delar vilka tillsammans skapar en läcker och vacker matta. Passar perfekt under matbordet eller till soffgruppen. Easton är dessutom anpassad för utomhusbruk vilket gör att den även är lämplig att använda på altanen eller balkongen.

  Fotograferad i storel 135 x 190 cm.

  Från 945 kr
 3. Balkong- och altanmatta - Beige

  Balkongmatta och altanmatta - Beige

  En balkong- och altanmatta som lämpar sig utmärkt till uterum, både med och utan tak. Nubbarna på undersidan gör att vatten och fukt enkelt torkar upp. Här i en beige färg. Mattan klarar 5000 soltimmar utan att blekas.

  Från 119 kr/kvm
Placering Namn Pris Ny
Sida
 1. 1
 2. 2