Kundtjänst: 036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt: 79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr

Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Mässmatta & eventmatta

Här hittar du montermattor och mässmattor. Mattorna är gjorda i praktiska golvplattor om 50 x 50 cm, vilket gör dom smidiga att transportera från och till exempelvis en mässa. Om du vill ha någon annan typ av matta till din monter har vi stor sortering på exempelvis heltäckningsmattor som kan skäras till efter önskat mått som passar montern.

Pris

 

 

Storlek
Tjocklek
Kan limmas vikt i trapp
Bredd (Metervara)
Färg
Placering Namn Pris Färg Ny
 1. Ny!

  Expo svart - nålfiltsmatta

  Expo svart 2021 - nålfiltsmatta

  Expo är en nålfiltsmatta av hög kvalitet. Mattan passar bra till mässor då den är slitstark och har en skyddande plastfilm på ovansidan som man låter sitta kvar medan man till exempel bygger sin monter och sedan drar av när man är klar, detta gör att mattan inte smutsas ned. Här ser du Expo i färgen svart.

  95 kr/kvm
 2. Ny!

  Expo orange - nålfiltsmatta

  Expo orange 4025 - nålfiltsmatta

  Expo är en nålfiltsmatta av hög kvalitet. Mattan passar bra till mässor då den är slitstark och har en skyddande plastfilm på ovansidan som man låter sitta kvar medan man till exempel bygger sin monter och sedan drar av när man är klar, detta gör att mattan inte smutsas ned. Här ser du Expo i färgen orange.

  95 kr/kvm
 3. Ny!

  Expo ocean - nålfiltsmatta

  Expo ocean 5054 - nålfiltsmatta

  Expo är en nålfiltsmatta av hög kvalitet. Mattan passar bra till mässor då den är slitstark och har en skyddande plastfilm på ovansidan som man låter sitta kvar medan man till exempel bygger sin monter och sedan drar av när man är klar, detta gör att mattan inte smutsas ned. Här ser du Expo i färgen blå.

  95 kr/kvm
 1. Ny!

  Expo lime - nålfiltsmatta

  Expo lime 6543 - nålfiltsmatta

  Expo är en nålfiltsmatta av hög kvalitet. Mattan passar bra till mässor då den är slitstark och har en skyddande plastfilm på ovansidan som man låter sitta kvar medan man till exempel bygger sin monter och sedan drar av när man är klar, detta gör att mattan inte smutsas ned. Här ser du Expo i färgen lime.

  95 kr/kvm
 2. Ny!

  Expo lila - nålfiltsmatta

  Expo lila 4085 - nålfiltsmatta

  Expo är en nålfiltsmatta av hög kvalitet. Mattan passar bra till mässor då den är slitstark och har en skyddande plastfilm på ovansidan som man låter sitta kvar medan man till exempel bygger sin monter och sedan drar av när man är klar, detta gör att mattan inte smutsas ned. Här ser du Expo i färgen lila.

  95 kr/kvm
 3. Montreal grön nålfilt

  Montreal grön 6063
  En läcker grön matta på metervara tillverkad i en filtkvalitet. Mattan lämpar sig väldigt bra till mässor och utställningar, men också för att exempelvis lägga i bilar och även utrymmen i hemmiljö.
  119 kr/kvm
 1. Montreal röd nålfilt

  Montreal röd 3032
  En läcker röd matta på metervara tillverkad i en filtkvalitet. Mattan lämpar sig väldigt bra till mässor och utställningar, men också för att exempelvis lägga i bilar och även utrymmen i hemmiljö.
  119 kr/kvm
 2. Montreal blå nålfilt

  Montreal blå 5055
  En läcker blå matta på metervara tillverkad i en filtkvalitet. Mattan lämpar sig väldigt bra till mässor och utställningar, men också för att exempelvis lägga i bilar och även utrymmen i hemmiljö.
  119 kr/kvm
 3. Montreal svart nålfilt

  Montreal svart 2021
  En läcker svart matta på metervara tillverkad i en slitstark filtkvalitet. Mattan lämpar sig väldigt bra till mässor och utställningar, men också för att exempelvis lägga i bilar och även utrymmen i hemmiljö.
  119 kr/kvm
 1. Montreal orange nålfilt

  Montreal orange 4025
  En läcker orange matta på metervara tillverkad i en filtkvalitet. Mattan lämpar sig väldigt bra till mässor och utställningar, men också för att exempelvis lägga i bilar och även utrymmen i hemmiljö.
  119 kr/kvm
 2. Plat rosa 4440

  Plat rosa 4440
  En läcker rosa filtmatta som passar utmärkt på exemplevis mässor och event. Mattan ligger på 2-metersbredd vilket gör den smidig att hantera.
  119 kr/kvm
 3. Edmonton blå - textilplatta

  Edmonton blå - textilplatta

  Edmonton är en textilplatta med ovansida i en slitstark nålfilt och med en baksida i hård gummi. Mattan passar utmärkt för att användas på exemplevis mässor, kontor och andra ytor där det krävs en matta som tål mycket slitage. Tack vare storleken om 50 x 50 cm är plattorna enkla att förvara och transportera, vilket underlättar om man exempelvis ska använda plattorna på olika mässor. Och monteringen är lika enkel den. Här ser du Edmonton i färgen blå.

  Vid användning i montrar rekommenderar vi att yttersta raden med plattor som inte ligger in mot en vägg fästes med dubbelhäftande tejp.

  69 kr
 1. Edmonton grå - textilplatta

  Edmonton grå - textilplatta

  Edmonton är en textilplatta med ovansida i en slitstark nålfilt och med en baksida i hård gummi. Mattan passar utmärkt för att användas på exemplevis mässor, kontor och andra ytor där det krävs en matta som tål mycket slitage. Tack vare storleken om 50 x 50 cm är plattorna enkla att förvara och transportera, vilket underlättar om man exempelvis ska använda plattorna på olika mässor. Och monteringen är lika enkel den. Här ser du Edmonton i färgen grå.

  Vid användning i montrar rekommenderar vi att yttersta raden med plattor som inte ligger in mot en vägg fästes med dubbelhäftande tejp.

  69 kr
 2. Edmonton svart - textilplatta

  Edmonton svart - textilplatta

  Edmonton är en textilplatta med ovansida i en slitstark nålfilt och med en baksida i hård gummi. Mattan passar utmärkt för att användas på exemplevis mässor, kontor och andra ytor där det krävs en matta som tål mycket slitage. Tack vare storleken om 50 x 50 cm är plattorna enkla att förvara och transportera, vilket underlättar om man exempelvis ska använda plattorna på olika mässor. Och monteringen är lika enkel den. Här ser du Edmonton i färgen svart

  Vid användning i montrar rekommenderar vi att yttersta raden med plattor som inte ligger in mot en vägg fästes med dubbelhäftande tejp.

  69 kr
 3. Edmonton röd - textilplatta

  Edmonton röd - textilplatta

  Edmonton är en textilplatta med ovansida i en slitstark nålfilt och med en baksida i hård gummi. Mattan passar utmärkt för att användas på exemplevis mässor, kontor och andra ytor där det krävs en matta som tål mycket slitage. Tack vare storleken om 50 x 50 cm är plattorna enkla att förvara och transportera, vilket underlättar om man exempelvis ska använda plattorna på olika mässor. Och monteringen är lika enkel den. Här ser du Edmonton i färgen röd.

  Vid användning i montrar rekommenderar vi att yttersta raden med plattor som inte ligger in mot en vägg fästes med dubbelhäftande tejp.

  69 kr
 1. Arktis röd - entrématta på metervara

  Arktis röd - entrématta på metervara
  Entrémattan Arktis är en snygg och klassisk entrématta som stoppar smuts och fukt från att följa med dig in i hemmet, kontoret eller butiken. Den kraftigt röda färgen lämpar sig även som "röda mattan" och kan användas om och om igen. Finns i flera färger och bredder. Här ser du den i rött med bredden 90 cm.
  Från 449 kr/m
 2. Ottawa antracit - nålfiltsmatta

  Ottawa antracit 50 - nålfiltsmatta
  En prisvärd, slitstark nålfiltsmatta av mycket hög kvalitet. Mattan är perfekt att lägga på kontor eller i trappor, där kraven på slitstyrka är höga.
  175 kr/kvm
 3. Ottawa grå - nålfiltsmatta

  Ottawa grå 70 - nålfiltsmatta
  En prisvärd, slitstark nålfiltsmatta av mycket hög kvalitet. Mattan är perfekt att lägga på kontor eller i trappor, där kraven på slitstyrka är höga.
  175 kr/kvm
 1. Strong röd 851 - nålfiltsmatta

  Strong röd 851 - nålfiltsmatta
  En nålfiltsmatta i en tät och slitstark kvalitet, här i färgen röd. Trots att mattan endast är ca 4 mm tjock håller den för mycket slitage och passar därför både på kontor som i ett hem eller i en trappa.
  245 kr/kvm
 2. Strong mörkblå 814 - nålfiltsmatta

  Strong mörkblå 814 - nålfiltsmatta
  En nålfiltsmatta i en tät och slitstark kvalitet, här i färgen mörkblå. Trots att mattan endast är ca 4 mm tjock håller den för mycket slitage och passar därför både på kontor som i ett hem eller i en trappa.
  245 kr/kvm
 3. Strong ljusgrå 873 - nålfiltsmatta

  Strong ljusgrå 873 - nålfiltsmatta
  En nålfiltsmatta i en tät och slitstark kvalitet, här i färgen ljusgrå. Trots att mattan endast är ca 4 mm tjock håller den för mycket slitage och passar därför både på kontor som i ett hem eller i en trappa.
  245 kr/kvm
 1. Strong antracit 875 - nålfiltsmatta

  Strong antracit 875 - nålfiltsmatta
  En nålfiltsmatta i en tät och slitstark kvalitet, här i färgen antracit. Trots att mattan endast är ca 4 mm tjock håller den för mycket slitage och passar därför både på kontor som i ett hem eller i en trappa.
  245 kr/kvm
 2. Corfu grön - altan- och balkongmatta

  Corfu grön - konstgräs

  Corfu är en härlig klassisk konstgräsmatta. Mattan fungerar utmärkt att lägga på balkonger och altaner då den tål vatten och är UV-behandlad så att den tål starkt solljus. Men mattan kan även fylla andra funktionsområden, till exempel som mässmatta med mera.

  199 kr/kvm
 3. Bahamas grön - konstgräs

  Bahamas grön - konstgräs

  Bahamas är en läcker matta som ser ut som riktigt gräs. Tack vare att den är UV-behandlad passar den utmärkt på balkonger, altaner och uteplatser då den tål både starkt solljus och vatten. Mattan kan även läggas på andra platser där en känsla av gräsmatta önskas.

  Från 299 kr/kvm
Placering Namn Pris Färg Ny