Kundtjänst:
036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt:
79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr
Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Gångmattor - metervara

I vår butik i Jönköping och här på webben har vi ett stort urval av gångmattor på metervara. Här hittar du mattor av olika typer i olika mönster och färger. Den vanligaste bredden är 80 cm men det finns även på 100, 67 och 50 cm. Du bestämmer själv hur lång din matta ska vara. Vi skär sedan till mattan och syr till kanterna snyggt och fint. Klicka här för att se våra gångmattor i färdiga längder.

Bra att veta: Alla gångmattsbeställningar kantsys på torsdagar. Lägg din beställning senast onsdag kl 16 så skickas din order fredag samma vecka. Gäller varor märkta "Lagvervara".

Pris

 

 

Storlek
Bredd (Metervara)
Tjocklek
Färg
Placering Namn Pris
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Trail rost - Gångmatta på metervara

  Trail rost - Gångmatta på metervara
  Trail är en gångmatta på metervara som har fyra inramade tonande fält som löper längs med mattan. Mattan har en gummibaksida vilket gör att den är halkfri och ligger still på golvet. Här ser du Trail i färgen rost.

  295 kr
 2. Aston blå - gångmatta på metervara

  Aston blå - gångmatta på metervara

  Aston är en enfärgad gångmatta med en småmelerad ovansida som gör att mattan ändå får liv och djup. Den gummerade baksidan gör att mattan ligger på plats på golvet. Ett bra val för många platser i hemmet, exmeplvis i hallen eller i korridoren. Här ser du Aston i färgen blå.

  195 kr
 3. Aston brun - gångmatta på metervara

  Aston brun - gångmatta på metervara

  Aston är en enfärgad gångmatta med en småmelerad ovansida som gör att mattan ändå får liv och djup. Den gummerade baksidan gör att mattan ligger på plats på golvet. Ett bra val för många platser i hemmet, exmeplvis i hallen eller i korridoren. Här ser du Aston i färgen brun.

  195 kr
 1. Aston röd - gångmatta på metervara

  Aston röd - gångmatta på metervara

  Aston är en enfärgad gångmatta med en småmelerad ovansida som gör att mattan ändå får liv och djup. Den gummerade baksidan gör att mattan ligger på plats på golvet. Ett bra val för många platser i hemmet, exmeplvis i hallen eller i korridoren. Här ser du Aston i färgen röd.

  195 kr
 2. Gångmatta på metervara - Brick silver

  Brick silver - gångmatta på metervara

  Brick är en snygg och omtyckt gångmatta på metervara tillverkad i ett praktiskt och lättstädat material. Baksidan i gummi gör att mattan ligger still på golvet. Här i färgen silver.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Mattan finns även i färdiga storlekar - Klicka här

  Från 169 kr
 3. Gångmatta - Paris våg beige

  Paris våg beige - gångmatta på metervara

  Gångmattan Paris våg på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen beige.

  325 kr
 1. Gångmatta - Paris våg blå

  Paris våg blå - gångmatta på metervara

  Gångmattan Paris våg på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen blå.

  325 kr
 2. Gångmatta - Paris våg grå

  Paris våg grå - gångmatta på metervara

  Gångmattan Paris våg på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen grå.

  325 kr
 3. Gångmatta - Paris våg grå

  Paris våg grön - gångmatta på metervara

  Gångmattan Paris våg på metervara med en halkfri baksida i gummi och en ovansida i syntet ser du här i färgen grön.

  325 kr
 1. Strike svart - Gångmatta på metervara

  Strike svart - Gångmatta på metervara

  Strike är en gångmatta på metervara som har ett bredrandigt mönster som bas och med ett mer sicksackande randigt mönster i mitten av mattan. Mattan har en baksida i halkfri gummi vilket gör att den ligger still på golvet. Här ser du Strike i färgen svart.

  295 kr
 2. Trail brun - Gångmatta på metervara

  Trail brun - Gångmatta på metervara
  Trail är en gångmatta på metervara som har fyra inramade tonande fält som löper längs med mattan. Mattan har en gummibaksida vilket gör att den är halkfri och ligger still på golvet. Här ser du Trail i färgen brun.

  295 kr
 3. Trail grå - Gångmatta på metervara

  Trail grå - Gångmatta på metervara
  Trail är en gångmatta på metervara som har fyra inramade tonande fält som löper längs med mattan. Mattan har en gummibaksida vilket gör att den är halkfri och ligger still på golvet. Här ser du Trail i färgen grå.

  295 kr
 1. Bokhara new svart - gångmatta på metervara

  Bokhara new svart - gångmatta på metervara
  Bokhara new är en maskintuftad gångmatta med gummibaksida och med ett klassiskt bocharamönster. Den gummerade baksidan gör att mattan ligger still på golvet och den öglade luggen att mattan är enkel att dammsuga och hålla ren. Här ser du Bokhara new i färgen svart.
  179 kr
 2. Bokhara new grå - gångmatta på metervara

  Bokhara new grå - gångmatta på metervara
  Bokhara new är en maskintuftad gångmatta med gummibaksida och med ett klassiskt bocharamönster. Den gummerade baksidan gör att mattan ligger still på golvet och den öglade luggen att mattan är enkel att dammsuga och hålla ren. Här ser du Bokhara new i färgen grå.
  179 kr
 3. Sisal antracit - gångmatta på metervara

  Sisal antracit - gångmatta på metervara
  Det här är en gångmatta i naturmaterialet sisal med gummerad undersida vilket gör att den ligger still på golvet. Att den är enfärgad gör att den ger ett stilrent och smakfullt intryck och är enkel att kombinera med annan interiör. Att den finns på metervara innebär att du kan få din matta i precis den längd som du önskar. Här ser du mattan i färgen antracit.
  490 kr
 1. Sisal kork - gångmatta på metervara

  Sisal kork - gångmatta på metervara
  Det här är en gångmatta i naturmaterialet sisal med gummerad undersida vilket gör att den ligger still på golvet. Att den är enfärgad gör att den ger ett stilrent och smakfullt intryck och är enkel att kombinera med annan interiör. Att den finns på metervara innebär att du kan få din matta i precis den längd som du önskar. Här ser du mattan i färgen kork.
  490 kr
 2. Sisal röd - gångmatta på metervara

  Sisal röd - gångmatta på metervara
  Det här är en gångmatta i naturmaterialet sisal med gummerad undersida vilket gör att den ligger still på golvet. Att den är enfärgad gör att den ger ett stilrent och smakfullt intryck och är enkel att kombinera med annan interiör. Att den finns på metervara innebär att du kan få din matta i precis den längd som du önskar. Här ser du mattan i färgen röd.
  490 kr
 3. Granit grön - Gångmatta på metervara

  Gångmatta på metervara - Granit grön

  En stilren gångmatta på metervara med en baksida i gummi som gör att den ligger still på golvet. Här ser du Granit som mattan heter i en grön färg.

  em>Fotograferad i bredden 80 cm

  Från 169 kr
 1. Shiva röd - gångmatta på metervara

  Shiva röd - gångmatta på metervara

  Shiva är en maskinvävd matta i ett mjukt syntetmaterial som är lätt att städa och helt luddfri. Mattan Shiva i sin röda mustiga färg har ett patchwork-inspirerat mönster som är vackert att titta på. Shiva finns både i avpassade storlekar och som gångmatta på metervara.

  470 kr
 2. Bochara röd - gångmatta på metervara

  Bochara röd - gångmatta på metervara

  En maskintillverkad gångmatta i syntet med det klassiska Bochara-mönstret. En stilfull röd matta som passar på många platser i ditt hem.

  Fotograferad i bredden 80 cm

  Från 480 kr
 3. Endurance grå - gångmatta på metervara

  Endurance grå - gångmatta på metervara

  Edurance är en gångmatta i hög kvalitet som passar så väl hemma som för offentlig miljö. Baksidan i latex gör att den ligger på plats på golvet och den korta skurna luggen gör att den är enkel att hålla ren. Endurance är småmelerad över hela mattan vilket skapar liv och djup i mattan. Här ser du Edurance i färgen grå.

  350 kr
 1. Endurance marin - gångmatta på metervara

  Endurance marin - gångmatta på metervara

  Edurance är en gångmatta i hög kvalitet som passar så väl hemma som för offentlig miljö. Baksidan i latex gör att den ligger på plats på golvet och den korta skurna luggen gör att den är enkel att hålla ren. Endurance är småmelerad över hela mattan vilket skapar liv och djup i mattan. Här ser du Edurance i en marinblå färg.

  350 kr
 2. Endurance svart - gångmatta på metervara

  Endurance svart - gångmatta på metervara

  Edurance är en gångmatta i hög kvalitet som passar så väl hemma som för offentlig miljö. Baksidan i latex gör att den ligger på plats på golvet och den korta skurna luggen gör att den är enkel att hålla ren. Endurance är småmelerad över hela mattan vilket skapar liv och djup i mattan. Här ser du Edurance i färgen svart.

  350 kr
 3. Sympatex blå

  Sympatex blå - metervara

  Sympatex är en multifunktionsmatta framtagen främst som halkmatta för användning i dusch, badkar, badrum men även i kök och gym. Den är tillverkad i 100% PVC-plast. Tål temperaturer från -20°c till +80°c.

  Från 169 kr
 1. Sympatex grå

  Sympatex grå - metervara

  Sympatex är en multifunktionsmatta framtagen främst som halkmatta för användning i dusch, badkar, badrum men även i kök och gym. Den är tillverkad i 100% PVC-plast. Tål temperaturer från -20°c till +80°c.

  Från 169 kr
 2. Sympatex ocean

  Sympatex ocean - metervara

  Sympatex är en multifunktionsmatta framtagen främst som halkmatta för användning i dusch, badkar, badrum men även i kök och gym. Den är tillverkad i 100% PVC-plast. Tål temperaturer från -20°c till +80°c.

  Från 169 kr
 3. Alfa brun-svart - gångmatta på metervara

  Alfa brun-svart - gångmatta på metervara
  En stilren och snygg gångmatta på metervara med gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Här i färgen brun-svart.
  359 kr
 1. Strike röd - Gångmatta på metervara

  Strike röd - Gångmatta på metervara

  Strike är en gångmatta på metervara som har ett bredrandigt mönster som bas och med ett mer sicksackande randigt mönster i mitten av mattan. Mattan har en baksida i halkfri gummi vilket gör att den ligger still på golvet. Här ser du Strike i färgen röd.

  295 kr
 2. Strike beige - Gångmatta på metervara

  Strike beige - Gångmatta på metervara

  Strike är en gångmatta på metervara som har ett bredrandigt mönster som bas och med ett mer sicksackande randigt mönster i mitten av mattan. Mattan har en baksida i halkfri gummi vilket gör att den ligger still på golvet. Här ser du Strike i färgen beige.

  295 kr
 3. Strike blå - Gångmatta på metervara

  Strike blå - Gångmatta på metervara

  Strike är en gångmatta på metervara som har ett bredrandigt mönster som bas och med ett mer sicksackande randigt mönster i mitten av mattan. Mattan har en baksida i halkfri gummi vilket gör att den ligger still på golvet. Här ser du Strike i färgen blå.

  295 kr
Placering Namn Pris
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3