Kundtjänst: 036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt: 79 kr, heltäcknings- och altanmattor: 198 kr

Alltid öppet köp i 30 dagar

Din kundvagn är tom.

 1. Mitt konto

Gångmattor - metervara

I vår butik i Jönköping och här på webben har vi ett stort urval av gångmattor på metervara. Här hittar du mattor av olika typer i olika mönster och färger. Den vanligaste bredden är 80 cm men det finns även på 100, 67 och 50 cm. Du bestämmer själv hur lång din matta ska vara. Vi skär sedan till mattan och syr till kanterna snyggt och fint. Klicka här för att se våra gångmattor i färdiga längder.

Bra att veta: Alla gångmattsbeställningar kantsys på torsdagar. Lägg din beställning senast onsdag kl 16 så skickas din order fredag samma vecka. Gäller varor märkta "Lagvervara".

Pris

 

 

Bredd (Metervara)
Tjocklek
Färg

Bästsäljare

Placering Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Idaho svart/sand - gångmatta på metervara

  Idaho svart/sand - gångmatta på metervara
  Idaho är en flatvävd matta, här på metervara, med ram och ett trevligt rutmönster. Mattan är enkel att dammsuga och hålla ren, det gör den till en matta som klarar sig utmärkt genom ett något större slitage. Här ser du Idaho i färgen svart/sand.
  195 kr/m
 2. Venedig blå - gångmatta på metervara

  Venedig blå - gångmatta på metervara
  Venedig är en läcker matta med ett rutmönster i skiftande färger och mönster. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Venedig i färgen blå.
  185 kr/m
 3. Venedig grön - gångmatta på metervara

  Venedig grön - gångmatta på metervara
  Venedig är en läcker matta med ett rutmönster i skiftande färger och mönster. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Venedig i färgen grön.
  185 kr/m
 1. Venedig röd - gångmatta på metervara

  Venedig röd - gångmatta på metervara
  Venedig är en läcker matta med ett rutmönster i skiftande färger och mönster. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Venedig i färgen röd.
  185 kr/m
 2. Delta beige - gångmatta på metervara

  Delta beige - gångmatta på metervara
  Delta är en enkel och fin matta med ett kantmönster som ramar in mattan på ett snyggt sätt. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Delta i färgen beige.
  185 kr/m
 3. Delta blå - gångmatta på metervara

  Delta blå - gångmatta på metervara
  Delta är en enkel och fin matta med ett kantmönster som ramar in mattan på ett snyggt sätt. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Delta i färgen blå.
  185 kr/m
 1. Delta grå - gångmatta på metervara

  Delta grå - gångmatta på metervara
  Delta är en enkel och fin matta med ett kantmönster som ramar in mattan på ett snyggt sätt. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Delta i färgen grå.
  185 kr/m
 2. Delta grön - gångmatta på metervara

  Delta grön - gångmatta på metervara
  Delta är en enkel och fin matta med ett kantmönster som ramar in mattan på ett snyggt sätt. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Delta i färgen grön.
  185 kr/m
 3. Patchwork gråsvart - gångmatta på metervara

  Patchwork gråsvart - gångmatta på metervara

  Patchwork är en fin gångmatta i varma färger i ett rutat mönster. Mattan är mjuk att gå på och lätt att hålla ren Här i färgen gråsvart.

  450 kr/m
 1. Ny!

  Hexagon grå - gångmatta på metervara

  Hexagon grå - gångmatta på metervara
  Hexagon är en maskintuftad matta med gummibaksida som gör att den ligger still. Mattans mönster bildas av trianglar med ränder i olika nyanser. Här ser du Hexagon i färgen grå.
  245 kr/m
 2. Venedig beige - gångmatta på metervara

  Venedig beige - gångmatta på metervara
  Venedig är en läcker matta med ett rutmönster i skiftande färger och mönster. Det är en slitstark gångmatta på metervara. Här ser du Venedig i färgen beige.
  185 kr/m
 3. Patchwork beige - gångmatta på metervara

  Patchwork beige - gångmatta på metervara

  Patchwork är en fin gångmatta i varma färger i ett rutat mönster. Mattan är mjuk att gå på och lätt att hålla ren. Här i färgen beige.

  450 kr/m
 1. Deco multi - gångmatta på metervara

  Deco multi - gångmatta på metervara
  En mjuk och snygg gångmatta på metervara. Här ser du Deco i färgen multi.
  535 kr/m
 2. Idaho mink - gångmatta på metervara

  Idaho mink - gångmatta på metervara
  Idaho är en flatvävd matta, här på metervara, med ram och ett trevligt rutmönster. Mattan är enkel att dammsuga och hålla ren, det gör den till en matta som klarar sig utmärkt genom ett något större slitage. Här ser du Idaho i färgen mink.
  195 kr/m
 3. Alicante multi - gångmatta på metervara

  Alicante multi - gångmatta på metervara

  En mjuk och skön maskinvävd matta i ett lättskött och luddfritt syntetmaterial. Mattan ger med sina jordnära färger i rost, rött, grönt och beige och rutorna med detaljrika mönster ett elegant men ändå modernt intryck. Här ser du mattan Alicante som gångmatta på metervara.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Från 645 kr/m
 1. Alicante grå - gångmatta på metervara

  Alicante grå - gångmatta på metervara

  En mjuk och skön maskinvävd matta i ett lättskött och luddfritt syntetmaterial. Mattan färgskala går huvudsakligen i grått men har inslag av mörkbrunt och beige. Rutorna med detaljrika mönster ger ett elegant men ändå modernt intryck. Här ser du mattan Alicante som gångmatta på metervara.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Från 645 kr/m
 2. Boston grön - gångmatta på metervara

  Boston grön - gångmatta på metervara
  Boston är en gångmatta som ligger still tack vare dess halkfria gummibaksida. Mönstret bildas av kvadratiska fält med ränder i olika riktning och ramas in av mattans huvudfärg.
  249 kr/m
 3. Boston beige - gångmatta på metervara

  Boston beige - gångmatta på metervara
  Boston är en gångmatta som ligger still tack vare dess halkfria gummibaksida. Mönstret bildas av kvadratiska fält med ränder i olika riktning och ramas in av mattans huvudfärg.
  249 kr/m
 1. Boston röd - gångmatta på metervara

  Boston röd - gångmatta på metervara
  Boston är en gångmatta som ligger still tack vare dess halkfria gummibaksida. Mönstret bildas av kvadratiska fält med ränder i olika riktning och ramas in av mattans huvudfärg.
  249 kr/m
 2. Boston grå - gångmatta på metervara

  Boston grå - gångmatta på metervara
  Boston är en gångmatta som ligger still tack vare dess halkfria gummibaksida. Mönstret bildas av kvadratiska fält med ränder i olika riktning och ramas in av mattans huvudfärg.
  249 kr/m
 3. Alfa grå - gångmatta på metervara

  Alfa grå - gångmatta på metervara
  En stilren och snygg gångmatta på metervara med gummibaksida som gör att den ligger still på golvet. Här i färgen grå.
  359 kr/m
 1. Deco grå - gångmatta på metervara

  Deco grå - gångmatta på metervara
  En mjuk och snygg gångmatta på metervara. Här ser du Deco i färgen grå.
  535 kr/m
 2. Eufrat svart - gångmatta på metervara

  Eufrat svart - gångmatta på metervara

  Här är mattan Eufrat som gångmatta på metervara. Eufrat är en konstsilkesmatta med ett klassiskt orientinspirerat mönster. Viskosen i garnet gör att mattan skimrar vackert och den korta luggen gör att den är enkel att dammsuga och hålla ren. Här ser du Eufrat i färgen svart. 

  459 kr/m
 3. Bukhara röd - gångmatta på metervara

  Bukhara röd - gångmatta på metervara

  Bukhara är en maskinvävd wiltonmatta med det klassiska orientaliska bochara-mönstret. Mattan är vävd i en tjock och härlig kvalitet i syntet. Mattan är helt luddfri och lätt att dammsuga och hålla ren. Tack vare alla de olika storlekar som mattan finns i kan mattan placeras på många olika platser i ditt hem. Här ser du mattan i en variant på metervara där du själv bestämmer längden på mattan.

  Fotograferad i bredden 80 cm

  Från 550 kr/m
 1. Eufrat röd - gångmatta på metervara

  Eufrat röd - gångmatta på metervara

  Här är mattan Eufrat som gångmatta på metervara. Eufrat är en konstsilkesmatta med ett klassiskt orientinspirerat mönster. Viskosen i garnet gör att mattan skimrar vackert och den korta luggen gör att den är enkel att dammsuga och hålla ren. Här ser du Eufrat i färgen röd. 

  459 kr/m
 2. Chess antracit - gångmatta på metervara

  Chess antracit - gångmatta på metervara

  Chess är en stilren gångmatta på metervara med ett diskret rutmönster. Mattan är tillverkad i en kraftig kvalitet och har en gummibaksida som gör att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du Chess i färgen antracit.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Från 299 kr/m
 3. Chess lin - gångmatta på metervara

  Chess lin - gångmatta på metervara

  Chess är en stilren gångmatta på metervara med ett diskret rutmönster. Mattan är tillverkad i en kraftig kvalitet och har en gummibaksida som gör att mattan ligger still på ditt golv. Här ser du Chess i färgen lin.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Från 299 kr/m
 1. Se priset!

  Solid svart - gångmatta på metervara

  Solid svart - gångmatta på metervara
  En enfärgad svart gångmatta på metervara vid namn Solid som kan användas både i hemmiljö eller på företag i exempelvis långa korridorer. Mattans gummibaksida gör att den ligger still på golvet.
  225 kr/m
 2. Se priset!

  Solid grå - gångmatta på metervara

  Solid grå - gångmatta på metervara
  En enfärgad grå gångmatta på metervara vid namn Solid som kan användas både i hemmiljö eller på företag i exempelvis långa korridorer. Mattans gummibaksida gör att den ligger still på golvet.
  225 kr/m
 3. Rut ljusgrå - Gångmatta på metervara

  Rut ljusgrå - gångmatta på metervara

  En elegant gångmatta tillverkad med en ovansida i ett praktiskt och lättstädat syntetmateril och med en baksida i jute. Här i färgen ljusgrå. Komplettering med halkskydd kan behövas beroende på hur halt golvet är där mattan ska ligga.

  Fotograferad i bredden 80 cm.

  Från 195 kr/m
Placering Ny
Sida
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4